Događanja / Istaknuta

29. siječnja do 4. veljače

Najzanimljivija događanja ovaj tjedan: Joksimovićev koncert, utakmica Osijek – Hajduk, besplatni film u Uraniji...

Najzanimljivija događanja ovaj tjedan: Joksimovićev koncert, utakmica Osijek – Hajduk, besplatni film u Uraniji...
PIXSELL/PR

Dok će radne dane obilježiti nekolicina predavanja i besplatni film, vikend je rezerviran za pohode na nove nogometne uspjehe i koncert jedne od najvećih regionalnih pop zvijezda

Nakon proteklog tjedna obilježenog značajnim manifestacijama poput Noći muzeja, zimske In da Sofe, hit komedije u Uraniji te pobjede Osijeka nad Rudešom, kraj nam siječnja i početak veljače donose nova događanja.

Dok će radne dane obilježiti nekolicina predavanja i besplatni film, vikend je rezerviran za pohode na nove nogometne uspjehe i koncert jedne od najvećih regionalnih pop zvijezda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već u utorak u 18 sati u Uraniji imate priliku pogledati toplu ljudsku dramu ''Larry'', i to u sklopu projekta Cinema4YOU(th) kojim je omogućena besplatna projekcija navedenog filma.

26. i 30. siječnja U okviru projekta Cinema4YOU(th) emitiraju se besplatni filmovi u kinu Urania

U srijedu pak Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek organizira besplatno javno predavanje pod nazivom ''Otpad u modelu kružnog gospodarstva'' koje će se održati na Pravnom fakultetu u Osijeku (dvorana 2) s početkom u 17 sati.

Njegovi će sudionici imati priliku usvojiti nove informacije o kružnom modelu gospodarenja otpadom kao jednoj od temeljnih odrednica održivog razvoja lokalne zajednice, uz prezentaciju primjera dobre prakse u Hrvatskoj i Europi.

31. siječnja Zeleni Osijek organizira predavanje ''Otpad u modelu kružnog gospodarstva''

Sljedeće zanimljivo i također besplatno predavanje naziva ''Umijeće ljubavi'' održat će se u petak u 19,30 sati u Novoj Akropoli Osijek (Ulica Dragutina Neumana 6).

Predavanjem će se iznijeti učenja filozofa, humanista, psihoanalitičara i socijalnog psihologa Ericha Fromma koji navodi kako većina ljudi problem ljubavi shvaća kao onaj vezan uz to kako biti ljubljen, a tek potom kao problem nečije sposobnosti da voli.

2. veljače Nova Akropola Osijek: Predavanje ''Umijeće ljubavi''

Vikend započinje utakmicom između Osijeka i Hajduka na Opus Areni koja je na rasporedu u subotu u 17,30 sati. Prodaja ulaznica počinje već sutra na Ticket pointu stadiona i traje sve do dana održavanja utakmice.

NK Osijek - GNK Dinamo 2:3
samo za članove kluba U prodaji ulaznice za Hajduk. Uprava Osijeka smislila sjajan trik!

Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkoj, varaždinskoj i zadarskoj areni, velika regionalna pop zvijezda Željko Joksimović priprema veliki glazbeni spektakl i u osječkom Gradskom vrtu, i to u subotu u 20 sati.

''Jako se radujem ponovnom dolasku u Osijek. Činjenica da se nismo vidjeli četiri godine dodatno me motivira prilikom priprema za ovaj nastup. Svaki put do sada imali smo sjajnu atmosferu te publika već zna da ćemo zajednički oživjeti neke zaboravljene emocije, kao i da ćemo napraviti nove'', prigodno je rekao, dodavši kako osječkoj publici sprema i posebno iznenađenje.

zeljko joksimovic
3. veljače Nakon rasprodane arene, broji se sitno do koncerta Joksimovića u Osijeku

Kako prošloga, tako su i ovoga tjedna još uvijek u tijeku 23. izložba fotografija autora iz OBŽ-a u Kulturnom centru te brojne aktivnosti za djecu i odrasle u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Odazovite se i vi pokojem događanju od navedenih, a putem poveznice pratite i ostale manifestacije koje nismo spomenuli te uživajte u brojnim zanimljivim sadržajima iz ponude naše Slavonije i Baranje.

Najave događanja za koja znate da se održavaju, a da ih nismo objavili, možete slati na [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!