Znate li koliko dugo smijete držati meso u zamrzivaču? Dobro pripazite
Pileća i pureća prsa, batake, karabatake i krilca, trebalo bi ih iskoristiti u roku od devet mjeseci
Volite kesten pire? Napravite ga sami bez puno napora i uživajte u njegovom bogatom i kremastom okusu
Ovaj jednostavan recept za kesten pire omogućit će vam da uživate u mirisu i okusu jeseni iz udobnosti vlastitog doma
Znate li koliko alkohol dugo ostaje u vašem organizmu? Mogli bi se šokirati
Ponekad vam se čini da mamurluk traje dva dana, a nekad se probudite s osjećajem da niste pili. Međutim, ni jedno ni drugo nije pravi pokazatelj koliko je zapravo alkohola u vašem organizmu
Kako napraviti domaći džem od smokava s nekoliko sastojaka i za manje od sat vremena?
S obzirom na bogatstvo sastojaka, ovaj će džem svakako obogatiti vašu prehranu
Jesenska zimnica baš po vašem ukusu: Donosimo recept za savršen domaći ajvar
Postoje različiti načini njegove pripreme, no mi smo pronašli upravo onaj tradicionalni koji ne zahtijeva mnogo vremena
10 zanimljivih načina na koje možete iskoristiti ljuske od jaja
Ljuske jaja više su od samo nusproizvoda pri pripremi jela
Savršena zimnica iz lonca: Isprobajte jednostavni recept za kuhanje domaće rajčice
Uz dugi rok trajanja, ukusnija je i jeftinija, moguće ju je napraviti na koji god način želite i s različitim začinima, a ne sadrži ni aditive i ostale štetne sastojke
Tuširate se svaki dan? Dermatologinja upozorava zašto to nije dobro
Možda tijekom ljeta i visokih temperatura više od tri puta odlazite pod tuš, ali vaša koža to ne voli
Koliko je često normalno i zdravo obavljati veliku nuždu? Evo što kažu doktori i kada se trebate zabrinuti
Istraživanja pokazuju da 98 posto ljudi ide između tri puta dnevno i tri puta tjedno, a neki ljudi idu svaki dan u isto vrijeme
Poznati liječnik objašnjava kako sniziti krvni tlak bez lijekova: "Morate biti svoj doktor"
"Vi koji imate visok krvni tlak konzumirajte što više voća i povrća koje sadrže kalij. Koristite i kalij u tabletama"
''Zlatno doba'' Osijeka: Prisjetimo se nekadašnjih najpoznatijih gradskih tvornica
S obzirom na to da se u Osijeku uskoro otvara nova velika tvornica, prisjetili smo se kako je to izgledalo kada je naš grad bio najveći industrijski gigant bivše države, ali i ranije
Vlasnik legendarnog Cityja: ''Neki bi zaspali s glavom u čobancu ili grahu, dok bi drugi po par dana ostali u lokalu''
Milenko ističe da im je jako dobro išla prodaja hamburgera po kojima je lokal bio poznat, a među najpopularnijim pićima navodi Osječko pivo
Nutricionistica objašnjava zašto bi danas trebali uzeti i šeflju graha više
Grah, kao i ostale mahunarke, pune su željeza, kalcija, magnezija, kalija i cinka. Omogućavaju brži i dulji osjećaj sitosti. Mahunarke štite od kardiovaskularnih bolesti i karcinoma te pomaži sniziti razinu kolesterola u krvi. Grah je najbolje konzumirati kao salatu ili varivo (bez dodavanja zaprške)
Ove namirnice nikako nemojte stavljati u zamrzivač
Ove namirnice uopće ne smiju u zamrzivač, a mnogi ih stavljaju
Priča iz Belog Manastira koja je šokirala cijelu Hrvatsku: Majka 59 godina držala sina zatočenog u kući
Pretpostavlja se da je Drago kao beba najvjerojatnije obolio od meningitisa nakon čega je uslijedilo zaostajanje u njegovom psihičkom razvoju. Njegova majka Veronika, koja je imala je završenu gimnaziju i slovila za damu, zbog teške bolesti odlučila ga je skrivati kako od okoline ne bi bila izložena sramoti
Kaže li se kulen ili kulin? Koja je razlika?
2017. godine je i Europska unija zaštitila tu našu deliciju pod nazivom "Slavonski kulen/kulin"
Pogledajte kako je izgledalo i kako se uživalo na Kopiki u prošlom stoljeću
Kopika je mjesto na koje se odlazi desetljećima, a ona se kroz godine i povijest mijenjala
Kako ispeći domaću pizzu kod kuće?
Pečenje pizze kod kuće je zabavna aktivnost za cijelu obitelj i omogućuje vam da se kreativno izrazite s različitim umacima i sastojcima