Ideja za nedjeljni ručak br. 2: Salata od celera, svinjski odrezak s krumpirom i čokoladni kolač
Ovaj nedjeljni ručak donosi vam najbolje od tradicionalnih jela s dodatkom neočekivanih sastojaka koji će vas iznenaditi i oduševiti
Ideja za nedjeljni ručak br. 1: Slavonska češnjovka, junetina i štrudla s jabukama
Slaninu s lukom poslužite kao predjelo sa svježim kruhom i sirom, potom za glavno jelo juneći gulaš i domaću palentu te kasnije štrudlu s jabukama
Jeste li probali peći krafne u pećnici? Imamo recept
Krafne slove za jednog od glavnih neprijatelja vitke linije, stoga vrijedi isprobati one koje se peku u pećnici
Ovaj recept za sarmu iz jugoslavenske kuharice star 40 godina morate probati
Sarma je omiljeno jelo mnogima od nas, bez nje ne prolazi gotovo niti jedna proslava, a sa stola brzo nestaje
''Studentski'' grah: Kako pripremiti ovo tradicionalno jelo u samo 20 minuta
Budući da je posebno studentima sve teže zbog poskupljenja svih namirnica, ovdje je riječ o jednom jeftinom i brzom receptu za jelo koje je još i iznimno zdravo
Ovo je 14 razloga zašto je slanina dobra za vas i zašto bi ju trebali jesti češće i više
Bjelančevine su ključni sastojak zdrave prehrane, a srećom slanina je puna bjelančevina
Brza i učinkovita rješenja protiv kašlja: Donosimo najbolje narodne recepte na jednom mjestu
Riječ je o pripravcima koji se spravljaju u svega nekoliko minuta te s namirnicama koje već imate kod kuće i svakodnevno koristite
Isprobajte ove smoothije za jačanje imuniteta i izbjegnite prehladu
Postoje razne kombinacije sastojaka od kojih se mogu napraviti smoothiji, a mi smo izdvojili upravo one koje štite od nadolazećih sezonskih infekcija
Volite kesten pire? Napravite ga sami bez puno napora i uživajte u njegovom bogatom i kremastom okusu
Ovaj jednostavan recept za kesten pire omogućit će vam da uživate u mirisu i okusu jeseni iz udobnosti vlastitog doma
Kako napraviti domaći džem od smokava s nekoliko sastojaka i za manje od sat vremena?
S obzirom na bogatstvo sastojaka, ovaj će džem svakako obogatiti vašu prehranu
Jesenska zimnica baš po vašem ukusu: Donosimo recept za savršen domaći ajvar
Postoje različiti načini njegove pripreme, no mi smo pronašli upravo onaj tradicionalni koji ne zahtijeva mnogo vremena
10 zanimljivih načina na koje možete iskoristiti ljuske od jaja
Ljuske jaja više su od samo nusproizvoda pri pripremi jela
Savršena zimnica iz lonca: Isprobajte jednostavni recept za kuhanje domaće rajčice
Uz dugi rok trajanja, ukusnija je i jeftinija, moguće ju je napraviti na koji god način želite i s različitim začinima, a ne sadrži ni aditive i ostale štetne sastojke
Kaže li se kulen ili kulin? Koja je razlika?
2017. godine je i Europska unija zaštitila tu našu deliciju pod nazivom "Slavonski kulen/kulin"
Kako ispeći domaću pizzu kod kuće?
Pečenje pizze kod kuće je zabavna aktivnost za cijelu obitelj i omogućuje vam da se kreativno izrazite s različitim umacima i sastojcima
Plijesan na kobasicama, kulenu, slanini: Što je, je li štetna i kako je ukloniti?
Bijela plijesan djeluje kao prirodna barijera koja vašu kobasicu održava zdravom i ukusnom
Domaći recept za kruh bez kvasca
Brz i jednostavan recept za domaći kruh bez kvasca
Detaljne upute za svinjokolju
Sezona kolinja samo što nije počela. Kako treba izgledati jedno pravo slavonsko kolinje pogledajte u ovim detaljnim uputama :)