Vijesti / Osijek

rasvjetljavanje događaja

Policija objavila detalje sljetanja vozila kod Osijeka, ali pozvala i očevice da se jave

Policija objavila detalje sljetanja vozila kod Osijeka, ali pozvala i očevice da se jave
Vatrogasci Osijek

Policija traži očevice nesreće do koje je došlo uslijed neprilagođene brzine

Jučer, oko 13,10 sati PU osječko-baranjska zaprimila je dojavu da se između Antunovca i Tenje u odvodnom kanalu nalazi vozilo u kojem je osoba koja ne daje znakove života.

"Očevidom na mjestu prometne nesreće, koji su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Osijek, utvrđeno je da je do nje došlo na način da je 42-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika u odvodni kanal. Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao", stoji u izvješću policije nakon čega je tijelo vozača po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na mjesto događaja izašla je zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, koja je obavljanje očevida prevrnute Opel Astre prepustila policiji.

Međutim, u cilju rasvjetljavanja događaja policija moli očevice prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112.


Izdvojeno

Reci što misliš!