Sport / Ostalo

Golden Fight

Najbolji sportaš županije nastupa u borbi večeri na velikoj priredbi u Zagrebu

Najbolji sportaš županije nastupa u borbi večeri na velikoj priredbi u Zagrebu
Kickboxing klub ''Blitz'' Đakovo

Iduću subotu na Golden Fight priredbi nastupa borac iz Đakova Andrej Kedveš

Jedan od najboljih hrvatskih kickboksača, đakovački borac Andrej Kedveš nastupit će na Golden Fight 4 priredbi u Zagrebu.

Golden Fight je profesionalni sportski borilački događaj, jedinstven po tome što jedini u regiji, u jednom eventu, organiziraju borbe u MMA-u, Boxingu, Kickboxingu, Muay Thaiu i boksu bez rukavica (Bare Knuckle).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine Golden Fight organizira četiri velike borilačke priredbe, a prva ne redu je u Zagrebu.

Kedveš je nedavno uspješno debitirao u Gloryju. Profesionalni meč odradio je na Glory Collison 5 priredbi. Borio se protiv Mareksa Pelcisa i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Andrej i u amaterskom kickboxingu, ima impresivne rezultate. Sa samo 26 godina, odradio je 111 mečeva i upisao 94 pobjede i samo 17 poraza. Nanizao je i mnoge uspjehe poput titule seniorskog K1 prvaka svijeta i prvaka europe, višestruki je prvak Hrvatske u K1, low kick-u i Muay Thai-u. U profesionalnim vodama, odradio je 23 borbe i upisao 19 pobjeda i 4 poraza.

Glavna borba večeri na priredbi u Zagrebu, upravo je ona Andreja Kedveša, člana đakovačkog Kickboxing kluba „Blitz“.

Protivnik će mu biti slovenski borac Sašo Vorkapić, s kojim se već imao prilike boriti. Vorkapić se primarno bavi tajlandskim boksom te ima brojne medalje s europskih i svjetskih kupova i prvenstava. Očekujemo zanimljivu i neizvjesnu borbu do samog kraja.

Golden Fight 4 priredba održava se 6. travnja u zagrebačkoj Ciboni (Košarkaški centar Dražen Petrović). Na programu je 18 borbi u čak šest različitih sportova: boks, extreme boks (boks s malim rukavicama), Muay Thai, MMA, boks bez rukavica i kickboxing. Ulaznice su dostupne na Eventim.hr

Kedveš je na ovoga tjedna održanom događanju u Osijeku proglašen i najboljim sportašem u županiji za 2023. godinu.


Izdvojeno

Reci što misliš!