Događanja / Istaknuta

3. svibnja do 14. rujna

Donji Miholjac: 5. Prandau Festival orguljaške i komorne glazbe

Donji Miholjac: 5. Prandau Festival orguljaške i komorne glazbe
Boris Scitar/PIXSELL

Pozivaju se svi zainteresirani građani na koncert otvorenja eminentne pijanistice Martine Filjak koji će se održati 3. svibnja u dvorcu Mailath, kao i na sve predstojeće koncerte 5. Prandau Festivala

Jubilarni 5. Prandau Festival orguljaške i komorne glazbe u Donjem Miholjcu održat će se od 3. svibnja pa sve do 14. rujna te ljubiteljima glazbe i ove godine predstaviti vrhunske ansamble komorne glazbe i glazbenike koji s ponosom predstavljaju hrvatsku kulturu diljem domaćih i svjetskih pozornica, osvajajući brojna priznanja i nagrade.

Osim solističkih koncerata, glazbenici nastupaju uz mnoge međunarodno renomirane simfonijske orkestre ili filharmonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S ponosom se ističe kako je Grad Donji Miholjac tijekom prošle godine kupio novi koncertni klavir koji također žele predstaviti tijekom ovogodišnjeg programa, a koji će svojom kvalitetom omogućiti buduće nastupe mnogih vrhunskih pijanista i komornih ansambala na radost ljubitelja klasične i komorne glazbe. Isto je tako Grad pružio priliku sudjelovanja učenika donjomiholjačke Osnovne glazbene škole na javnim nastupima te bio putokaz na njihovom glazbenom putu i sazrijevanju.

S radošću se, stoga, pozivaju svi zainteresirani građani na koncert otvorenja eminentne pijanistice Martine Filjak koji će se održati 3. svibnja u dvorcu Mailath, kao i na sve predstojeće koncerte 5. Prandau Festivala.


Izdvojeno

Reci što misliš!