Sport / Nogomet

osvojen kup

Juniori Osijeka donose prvi trofej na Pampas

Juniori Osijeka donose prvi trofej na Pampas
Davor Javorovic/PIXSELL

Budućnost NK Osijeka itekako ima perspektivu i buduće nadolazeće zvijezde seniorskog nogometa

Možda i teže od očekivanog juniori Osijeka osvojili su svoj četvrti kup u povijesti. Prvi je to pak trofej koji stiže na Pampas, a nadajmo se kako je on samo prvi u nizu brojnih koji slijede.

Trener Tomislav Radotić najavio je kako će ovo biti težak susret budući Slaven Belupo ima vrlo dobru ekipu, a da sve bude teže pomogao je i vrlo težak teren natopljen kišom i uništen od utakmice kadeta Lokomotive i Hajduka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah u 2. minuti Osijek je ostao i bez prvog vratara Jana Hlapčića koji je ozlijedio ruku, a onda je Belupo i poveo nakon pola sata igre. Srećom po Osijek vratili su se Bijelo-plavi odmah na početku drugog dijela kad su i zagospodarili terenom. Ipak, šokirani su još jednom kad je Belupo ponovo poveo i grčevito se branio do pred sam kraj susreta.

Ipak, u samoj završnici Damjanović ponovo poravnava rezultat pa se odlazi u lutriju penala na stadionu Rudeša. U njima su Osječani bili hladnije glave pa su četiri puta pogodili dok su igrači Slavena dva puta promašili pa su mladi igrači Osijeka stigli do pobjede. U ovom susretu Radotić pak nije mogao računati na Prekodravca, Matkovića i još neke igrače koji su već priključeni prvom sastavu pa je samim tim ovaj trofej draži.

Pokazali su Bijelo-plavi kako imaju budućnost i kako će i u budućnosti proizvoditi nove perspektivne igrače poput Matkovića koji je već postao zvijezda.


Izdvojeno

Reci što misliš!