Vijesti / Regija

na području osijeka i miholjca

Uhićen maloljetni lopovi koji su tijekom lipnja ukrali čak četiri osobna automobila

Uhićen maloljetni lopovi koji su tijekom lipnja ukrali čak četiri osobna automobila
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika počinila kazneno djelo „Teška krađa“, četiri kaznena djela „Krađa“ i četiri kaznena djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“, izvještava PU osječko-baranjska.

Naime, u vremenu od 11. do 13. lipnja, u Osijeku, maloljetnici su iz dvorišta obiteljske kuće ukrali osobni automobil čime su 45-godišnju vlasnicu oštetili za oko 10.000,00 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U noći s 15. na 16. lipnja, na području Donjeg Miholjca, maloljetnici su iz dvorišta ukrali otključani osobni automobil  iz dvorišta 66-godišnjaka čime su ga oštetili za oko 5.000,00 kuna.

Iste noći provalili su u prostorije Udruge na području Donjeg Miholjca i ukrali alkoholna pića i novac u vrijednosti 2.200 kuna.

Dana, 17.lipnja, u Osijeku, maloljetnici su ukrali nezaključani osobni automobil parkiran ispred obiteljske kuće 62-godišnjaka. Prvo su ga odgurali, zatim upalili i pobjegli. Vlasnik je oštećen za oko 5 tisuća kuna.

Također, u noći s 22. na 23. lipnja, u Kašićevoj ulici u Osijeku, maloljetnici su ukrali još jedan otključani automobil s ključem u kontakt bravici. Iz vozila su otuđili novac, a vozilo je drugi dan pronađeno u blizini Petrijevaca i vraćeno 20-godišnjem vlasniku.

Policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!