Vijesti / Ostalo

Korak prema karijeri

Želite postati policajac? Prima se ukupno 670 polaznika u "plavu obitelj"

Želite postati policajac? Prima se ukupno 670 polaznika u
brodportal.hr

Uzbudljiv dio programa bio je prikaz pronalaska droge uz pomoć policijskog psa, kao i prezentacija policijske opreme i tehnika korištenih u svakodnevnom radu

U sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški održan je Dan otvorenih vrata na kojemu se predstavila i Policijska škola "Josip Jović" koja pruža obrazovanje za zanimanje policajac/policajka putem Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih i kroz dvogodišnji program za učenike trećeg razreda srednje škole. Zajedno s Policijskom upravom brodsko-posavskom i Policijskom postajom Nova Gradiška, srdačno je dočekala mlade, piše brodportal.hr.

Poziv je upućen budućim policajkama i policajcima koji su se odazvali u velikom broju, podržani motivacijom profesora i suradnjom prosvjetnih djelatnika. Mladi su aktivno sudjelovali u isprobavanju poligona, ključnog dijela testiranja za natječaj, pokazujući impresivne rezultate i nadu da će uskoro postati dio "plave obitelji". Čak su i mališani iz dječjeg vrtića na zabavan način provjeravali svoje sposobnosti na poligonu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, prisutni su bili oduševljeni i demonstracijom raznih vježbi rukovanja vatrenim oružjem od strane Demo tima Policijske akademije. Interesantan je bio i prikaz postupanja policijskih službenika u situaciji teške krađe i intervencije Interventne jedinice policije.

Uzbudljiv dio programa bio je prikaz pronalaska droge uz pomoć policijskog psa, kao i prezentacija policijske opreme i tehnika korištenih u svakodnevnom radu.

Naravno, i vi možete postati dio "plave obitelji"! Prijavite se na natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i 170 učenika/učenica u III. razred Policijske škole "Josip Jović" na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!