Vijesti / Osijek

tramvaji stoje

GPP: Zbog vremenskih (ne)prilika tramvajski promet nije moguć

GPP: Zbog vremenskih (ne)prilika tramvajski promet nije moguć
Dubravka Petrić/PIXSELL

Zbog zaleđenog kontaktnog voda tramvaja, nije moguće uspostaviti tramvajski promet

Osijek se jutros probudio bod bijelim pokrivačem. Iako snijega nije puno napadalo, stvorio je dosta problema u prometu. GPP je noćas i jutros u dva navrata bacao sol po gradskim prometnicama, autobusi voze, ali zbog zaleđenih vodova u zastoju je tramvajski promet.

"Zbog zaleđenog gornjeg voda, jutarnji su polasci tramvaja izostali, a prometna služba ujutro je u promet uključila autobuse. Trenutno prometuje 6 autobusa na tramvajskoj liniji 1, te 2 autobusa prema Bikari, na tramvajskoj liniji br.2. Autobusni promet također se odvija otežano, uz manja kašnjenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog zaleđenog kontaktnog voda tramvaja, nije moguće uspostaviti tramvajski promet dok se ne podigne temperatura i na taj način odledi kontaktni vod, čime će se steći uvjeti za ponovnu uspostavu tramvajskog prometa.

Prvi snijeg ove zime zabijelio Osijek Fotogalerija

Što se tiče tramvajskih i autobusnih stajališta, ista se čiste i sole sukladno prioritetima navedenim u Planu zimske službe. Trenutno su na terenu 3 radna vozila.", stoji u objavi GPP-a.

13:40h: Iz GPP-a nam je upravo stigla obavijest da su tramvaji krenuli voziti i da će se tramvajski promet kroz sat vremena normalizirati.


Izdvojeno

Reci što misliš!