Sport / Rukomet

ŽRK Osijek pod novim vodstvom

ŽRK Osijek pod novim vodstvom

S novom upravom iz PSC Opela došla je i promjena na klupi, pa je novi trener postao Krešo Modrić.

S novim snagama djevojke su dobile i motiv više za igranje u drugom djelu natjecanja. No, još je potrebno vremena da se ekipa navikne na promjene i potpuno uigra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Isprobavamo novi sistem obrane 3-2-1, koji do sada nismo nikada igrale, pa treba neko vrijeme dok se naviknemo. Dva puta smo igrale u Mađarskoj; prošli tjedan u Pečuhu, i ovaj u Mohaču, gdje smo izgubile sa 1 razlike zbog toga što smo bile oslabljene zbog neigranja ozlijeđene Ivane Knez - kaže Dajana Šućur iz ŽRK Osijek.

U klubu se nadaju da će se najiskusnija Ivana Knez brzo oporaviti, a rukometašice Osijeka i same bolje rade na treninzima i vide pozitivnu promjenu, jer sada konačno imaju i bolje uvjete za rad, budući da je stigao i pravi sponzor u klub. Nitko uopće ne sumnja da će se ove sezone izboriti cilj, ostanak u društvu najboljih.

-Vidi se da ide ka boljem, došli su ljudi u klub koji žele i koji mogu. Vrlo sam zadovoljna novim trenerom. Treninzi su odlični, treniramo dva puta dnevno, samo je pitanje hoće li ova dva - tri tjedna koliko smo zajedno biti dovoljno da se ostvari dobar rezultat - zaključuje Šućur.

Za početak treba pobjeći s predposljednje 12. pozicije na ljestvici, a najbolja prilika za to bit će upravo utakmica u 13. kolu, kada u srijedu 26.sječnja na Zrinjevac dolaze Sesvete.

Riječ je o izravnom konkurentu u borbi za ostanak, koji se nalazi mjesto više na ljestvici s 2 boda više od Osječanki.

Iz kluba pozivaju sve gledatelje da im pruže neophodnu podršku, a za njih su u upravi Osijek Opela PSC priredili i iznenađenja.

{youtube}24rSe_4-fMA{/youtube}

TEKST: Stv.hr

 

Normal 0 21

Osječke rukometašice sječanj su provele radno trenirajući i igrajući pripremne utakmice, te svi u klubu s nestrpljenjem očekuju početak natjecanja.

S novom upravom iz PSC Opela došla je i promjena na klupi, pa je novi trener postao Krešo Modrić.

S novim snagama djevojke su dobile i motiv više za igranje u drugom djelu natjecanja.

No, još je potrebno vremena da se ekipa navikne na promjene i potpuno uigra.


Izdvojeno

Reci što misliš!