Sport / Rukomet

Najava: Siscia - Nexe

Najava: Siscia - Nexe

Susretima 18. kola nastavlja se Premier HRL-a. Rukometaši Nexe-a svoj susret igraju u Sisku protiv Siscie.

Nakon samo jednog poraza u 18 kola rukometaši iz Našica u odličnom raspoloženju dočekuju ovaj susret dok domaćini kojima je trener izbornik slavko Goluža s neizvjesnošću očekuju ovaj susret.

 

 

Kasim Kamenica stoga kaže sljedeće:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Siscia je sigurno uzdrmana posljednjim porazima iako su protiv Zagreba odigrali odlično i taj je poraz sasvim prihvatljiv. Međutim,frustrirajući je sigurno poraz u Bjelovaru u Kupu i u Čakovcu.  Porazom protiv „Međimurja“ sami su sebi stvorili konkurenta za treću poziciju u prvenstvu.

S druge strane mi smo s 10 bodova prednosti sigurno osigurali drugo mjesto međutim nas zanima više. Mi želimo ostati ravnopravan konkurent Zagrebu do zadnjega kola. Na taj način želimo održati ekipu visoko motiviranu. Smatram da imamo igrački kadar koji može pobijediti u Sisku. Tamo nismo izgubili posljednje dvije utakmice tako da se nadam da će ekipa i ovaj put odgovoriti na sve zahtjeve utakmice na pozitivan način i da ćemo se radovati. Smatram da će biti teško jer je Siscia  u teškom položaju i ova im je utakmica biti ili ne biti, ali isto tako naša pozicija nama daje jedan mir i očekujem pozitivnu reakciju igrača."

S druge strane trener domaćih, Slavko Goluža, kaže: „Treba biti realan, a ja mislim da  sam realan čovjek.  Mogu reći da je Nexe favorit u nedjelju bez obzira što mi igramo kod kuće. Prije svega gospodin Kamenica je cijele pripreme bio sa svojom ekipom, imao je kontrolu nad igračima više od mjesec dana za razliku od mene. Nexe je odigrao puno pripremnih utakmica, mi smo odigrali tek jednu. Trener Kamenica ima i veću širinu ekipe. Ipak, mi u utakmicu ne ulazimo s bijelom zastavom, dati ćemo sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo. Sigurno nam neće biti lako, realan sam i ponavljam  Nexe je veliki favorit iz razloga koje sam naveo.“

Iz Našica pozivaju i sve svoje navijače da krenu put Siska i podrže svoju momčad kao i u dosadašnjim utakmicama.

Dodajmo ovome kako utakmica započinje u 17.30 sati, a svi vi koji ne možete put Siska utakmicu možete pratiti i putem televizijskih prijamnika. Kako je ovo derbi susret svakako preporučamo pogledati ovu utakmicu. 

Izvor: RKNexe.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!