Sport / Ostalo

Nastupaju sljedeće srijede

Četiri člana AK Slavonija-Žito pozvana u seniorsku reprezentaciju Hrvatske

Četiri člana AK Slavonija-Žito pozvana u seniorsku reprezentaciju Hrvatske

Tu su tako sprinterica Mia Wild koja će trčati 60 m, dugoprugaš Lovro Nedeljković utrkivat će se na 3000 m, dok su iz redova tehničkih disciplina pozvana dva skakača s motkom, točnije Ivan Horvat i Ivan Paravac

Približava se prvo ovogodišnje veliko međunarodno natjecanje za Hrvatsku atletsku reprezentaciju. Naime, već u srijedu, 25. siječnja u Beogradu očekuje ju Susret seniorskih atletskih reprezentacija Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Izbornik hrvatske reprezentacije obznanio je popis atletičarki i atletičara koje želi u svojim redovima, a među njima su čak četiri člana Atletskog kluba Slavonija-Žito Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tu su tako sprinterica Mia Wild koja će trčati 60 m, dugoprugaš Lovro Nedeljković utrkivat će se na 3000 m, dok su iz redova tehničkih disciplina pozvana dva skakača s motkom, točnije Ivan Horvat i Ivan Paravac.

O kvaliteti najboljeg regionalnog atletskog kluba govori činjenica da će dvoje (od četvero) njih, iako još nisu seniori, stajati rame uz rame s najboljim seniorskim postavama iz susjednih zemalja. Wild je, naime, tek uplovila u mlađejuniorske vode, dok je Paravac još uvijek mlađi senior.


Izdvojeno

Reci što misliš!