Sport / Ostalo

sjajan tenis

Teniski Kids day kao uvod u završnicu ITF Osijek Open

Teniski Kids day kao uvod u završnicu ITF Osijek Open

Tijekom prvog tjedna turnira gledatelji su imali priliku uživati u vrhunskom tenisu, a najveća uzbuđenja očekuju nas ovoga vikenda

Protekli tjedan obilježio je profesionalni tenis koji se na velika vrata vratio u Grad na Dravi. Na terenima Teniskog Centra Osijek od 9. do 22. svibnja održava se međunarodni turnir ITF Osijek Open, koji je dio serije Croatian Tennis Pro Turnaments u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza.

U sklopu turnira, Teniski klub Tennis Talents Osijek organizira druženje s građanima na Trgu slobode, u subotu 14. svibnja od 11 do 12 sati. Za naše najmlađe sugrađane pripremljene su igre s reketom i lopticama, a treneri će im pokazati i osnovne tehnike tenisa. Uz glazbu i dobru atmosferu, za djecu su pripremljene i razne nagrade. Događaj će upotpuniti ekipa iz poznate osječke IT tvrtke Orqa, koji će prezentirati svoje Orqa FPV.one naočale za pilote dronova i simulator, tako da će  okupljeni će imati priliku, osim  zaviriti u svijet tenisa, zaviriti i u svijet upravljanja dronovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom prvog tjedna turnira gledatelji su imali priliku uživati u vrhunskom tenisu, a najveća uzbuđenja očekuju nas ovoga vikenda kada se igraju polufinala i finala ženske konkurencije. Subota je rezervirana za polufinalne susrete, dok nas finala u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima očekuju u nedjelju 15. svibnja. Susreti u subotu i nedjelju započinju u 11 sati na centralnom terenu TC Osijek u Perivoju kralja Tomislava. Dodjela nagrada finalisticama planira se oko 13 sati. Pozivamo sve građane da dođu uživati u vrhunskom tenisu i odličnoj atmosferi.

Detaljnije informacije o natjecanju i rasporedu mečeva moguće je pronaći na stranicama TK Tennis Talents Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!