Sport / Ostalo

za dječake između 5 i 7 godina

GD Osijek Žito traži nove Seligmane i Markoviće

GD Osijek Žito traži nove Seligmane i Markoviće

Gimnastičko društvo Osijek-Žito poziva sve da se prijave na treninge natjecateljske selekcije

Imaš između 5 i 7 godina, najviše od svega te zanimaju vratolomije, a mami i tati zadaješ glavobolje skačući s jednoj kraja stana na drugi? Ako je tako, onda je vrijeme za promjene – kreni izvoditi vratolomije kao natjecatelj Gimnastičkog društva Osijek – Žita!

Neovisno o tome treniraš li već gimnastiku ili ne, priključi se treninzima naše natjecateljske selekcije, pokaži svoj gimnastički potencijal i izbori svoje mjesto među mladim gimnastičarima GD Osijek – Žita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za početak, pozivamo te da dođeš na uvodno testiranje u Sokol Centar Osijek (adresa: Kralja Zvonimira 5, Osijek) u subotu, 26. rujna 2020. godine s početkom u 10.00 sati. Sve što trebaš je uobičajena sportska oprema za trening (majica, hlačice) i puno dobre volje za upijati savjete naših trenera.

Evo što o pozivu kaže naš glavni trener mlade selekcije, inače dugogodišnji hrvatski gimnastički reprezentativac Tomislav Marković.

„Očekujem da ćemo u subotu 26.-og vidjeti mnoge dečke koji bi voljeli krenuti mojim stopama i pokazati zašto je Osijek i dalje grad gimnastike. Uvijek se rado sjećam svojih početaka i treninga u starom Sokolu – sada imamo još bolje uvjete za trening i siguran sam da ćemo uskoro okupiti novu generaciju Seligmana i Markovića“.

Nada li se aktualni Seligman svojim nasljednicima?

„Sigurno! Ovdje u Osijeku imamo odličnu školu gimnastike i zadnjih 20-ak godina pokazali smo da vrijedimo puno – i na domaćem terenu, ali i na velikim svjetskim natjecanjima. U GD Osijek – Žitu imamo odlične trenere i zato pozivam sve male lege da dođu 26. rujna u Sokol Centar i pokažu da upravo njih čekamo!“, istaknuo je Robert.

Pozivamo ovim putem sve roditelje da u subotu, 26. rujna u 10.00 sati dovedu svoje dečke u dobi od 5 do 7 godina na uvodno tesiranje – potrebno je izvršiti najavu na email [email protected] ili broj telefona 099 497 1007 (zbog epidemioloških razloga, roditelji pri dolasku trebaju imati zaštitne maske).

Vidimo se u Sokolu!


Izdvojeno

Reci što misliš!