Sport / Nogomet

agoniji nema kraja

Sramota na Opusu! Osijek poražen i od Varaždina

Sramota na Opusu! Osijek poražen i od Varaždina
Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek je odigrao vrlu lošu utakmicu i gotovo ostao bez udarca u okvir vrata gostiju

Osijek je u jednom trenutku zaigrao i s četiri napadača, ali što to vrijedi kad Osijek nema dušu ratnika koji ne odustaje. Sukus je to današnje i brojnih drugih utakmica koje je ove sezone odigrao Osijek.

Još jednu sramotnu predstavu vidjeli smo ovoga puta i na Opus Areni kad je u goste stigao Varaždin i odnio cijeli plijen. Opasnosti za pad betona nije bilo, ali je opasnost itekako vrebala na terenu na kojem smo vidjeli bezidejni Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poveo je Varaždin u samom uvodu utakmice kad je Belcar nakon prekida ostao sam i lijepo pospremio loptu iza Malenice. Pomoćni je sudac pokazao zaleđe, ali je na intervenciju VAR sustava sudac ipak pokazao na centar. Već tad se vidjelo kako će to bit težak dan u uredu za igrače Osijeka koji nikako nisu uspjevali povezati svoje redove i ozbiljnije zaprijetiti Zeleniki.

Gotovo tijekom cijelog susreta Osijek je imao inicijativu, ali su to bila bezidejna kruženja oko gola i nabacivanja koja nisu urodila plodom. Gotovo da osim prigode Almasia u 67. minuti i vratnice nismo ni vidjeli ozbiljniju prijetnju i to je podatak koji može i mora zabrinuti čelnike Osijeka koji su još jednom bili "na tapeti" osječkih navijača.

Svu nemoć Osijeka vidjeli smo već u 34. minuti kad očajni Zekić iz igre vadi Vedrana Jugovića i Enisa Cokaja koji je to prihvatio vrlo loše i uvodi mlade Matkovića i Prekodravca.

Osijek na terenu nema vođu, kapetana koji će povesti ekipu u boj i osim Ramona Miereza igrači su u strahu bezidejnosti koja je postala sindrom osječke svlačionice.

NK Osijek - NK Varaždin Fotogalerija

Da li je vrijeme za ozbiljne rezove vrijeme će pokazati, ali je činjenica kako Osijek gubi korak u utrci za četvrto mjesto koje možda vodi u Europu, a sve ispod toga mora se okarakterizirati kao teški neuspjeh u sezoni u kojoj je otvoren novi stadion. Svu jalovost Osijeka pokazala je i posjeta koja je bila najlošija ove sezone, a ako Osijek nastavi s ovakvim igrama bojimo se kako će bit i gora, a to nikom nije u interesu.


Izdvojeno

Reci što misliš!