Sport / Nogomet

NEMA OPASNOSTI

Sutra na Pampas dolazi NK Varaždin, iz kluba poslali priopćenje vezano za otpadanje betona

Sutra na Pampas dolazi NK Varaždin, iz kluba poslali priopćenje vezano za otpadanje betona
Davor Javorovic/PIXSELL

U potvrdi izdanoj od strane glavnog nadzornog inženjera Darka Ojvana i nadzornog inženjera Hrvoja Sučića potvrđeno je da su svi radovi na uklanjanju rastresitih dijelova zaštitnog sloja betona obavljeni te više ne predstavljaju bilo kakvu opasnost za sigurnost bilo kojeg korisnika stadiona

Tijekom posljednje domaće utakmice na novom osječkom stadionu s istočne tribine otpali su komadi betona. Došlo je do odvajanja zaštitnog sloja betona koji je završio na površini ispod tribine, na kojom srećom u tom trenutku nije bilo nikoga.

"Nogometni klub Osijek, odmah nakon uočenih problema s oštećenjem armirano-betonske kose grede u sklopu tribine Istok tijekom prethodne domaće utakmice s Dinamom, obavio je sa stručnim osobama izvanredni pregled građevine. Dakako da nam je svima na prvom mjestu sigurnost svih koji dolaze na Opus Arenu, bilo kao gledatelji ili su na stadionu angažirani po bilo kojoj osnovi.", objavili su iz osječkog prvoligaša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U Potvrdi izdanoj od strane glavnog nadzornog inženjera Darka Ojvana i nadzornog inženjera Hrvoja Sučića potvrđeno je da su svi radovi na uklanjanju rastresitih dijelova zaštitnog sloja betona obavljeni te više ne predstavljaju bilo kakvu opasnost za sigurnost bilo kojeg korisnika stadiona, odnosno posjetitelja na Opus Areni. Stoga NK Osijek i ovom prigodom poziva sve svoje navijače i simpatizere da i ovaj put budu uz Bijelo-plave, na utakmici s Varaždinom (petak u 17 sati), bez ikakve bojazni za vlastitu sigurnost, a uz uobičajeni komfor na mjestima koja inače zauzimaju", stoji u objavi na klupskim web stranicama.


Izdvojeno

Reci što misliš!