Događanja / Istaknuta

25. svibnja

Osijek: Wine & Walk 2024. [PROGRAM]

Osijek: Wine & Walk 2024. [PROGRAM]
PR

Deset vinskih kapljica pojačat će predjelo, glavno jelo i desert, a sve će biti popraćeno interaktivnim aktivnostima, dobrom glazbom i drugim iznenađenjima

Pridružite se 25. svibnja na jedinstvenom vinskom događaju u Hrvatskoj, Osijek Wine & Walku!

Drugo izdanje ovog dobro poznatog koncepta u urbanoj inačici donosi pet vinskih točaka na području Gornjeg grada i Tvrđe, što znači da nas čeka lagana šetnja uz pozamašnu dozu enogastronomske i gradske uživancije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U društvu profesionalnih turističkih vodiča saznat ćete zanimljivosti i tajne o gradskim lokacijama, a svaka vinska točka uključivat će degustaciju dva vina vinara s osječkom adresom, a vinogradima u Baranji i Erdutu. Deset vinskih kapljica pojačat će predjelo, glavno jelo i desert, a sve će biti popraćeno interaktivnim aktivnostima, dobrom glazbom i drugim iznenađenjima.

Lokacije Osijek Wine & Walka:

  • Trg Slobode - Vinski start
  • Prolaz Vanje Radauš - U društvu virtuoza
  • Sakuntala park - Secesijski kutak
  • Sokolski dom - U zdravom tijelu, vinski duh
  • Rondel velikana - Nobelovci i vinoljupci
  • Trg Sv. Trojstva - Urban Wine Party

Umjesto kotizacije - bećarina!

Za sudjelovanje u Osijek Wine & Walku potrebno je ispuniti obrazac i platiti bećarinu u iznosu od 45 eura. Ovaj stari namet nekoć su plaćali stanovnici Tvrđe koji su se u kasnim noćnim satima skitali i koristili javnu rasvjetu koju je trebalo nekako financirati. Danas je bećarina samo priča iz davnina, ali vama će osigurati startni paket i besplatan prijevoz GPP-om na dan događaja.

Wine and Walk Fotogalerija

Istoga dana održava se i Urban Wine Party na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi, pa će tako sudionici Wine & Walka, kao i šira publika, moći vinski užitak nastaviti i u večernjim satima. Više informacija o Urban Wine Partyju uskoro!


Izdvojeno

Reci što misliš!