Događanja / Ostala

17. svibnja

Dođite na novo bloomiranje & pauziranje u osječkoj Trici

Dođite na novo bloomiranje & pauziranje u osječkoj Trici
PR

Pojmovi su koje povezujemo uz ovu temu 'burnout' i stresne situacije te kako da ne dođe do njih i ako dođe, kako se nositi s njima

Pozivaju se sve zainteresirane osobe na novo 'bloomiranje' koje će se održati u petak, 17. svibnja s početkom u 16,30 sati, u opuštenoj atmosferi Caffe bara Trice, gdje će se međusobno razmijeniti iskustva te povezati i podružiti uz fine craft kave, koktele ili piva.

'Bloomiranje' je koncept koji obuhvaća druženje i povezivanje poduzetnica i žena koje razmišljaju o pokretanju ili trenutno pokreću neku svoju poslovnu priču.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

14. je to druženje po redu i peto ove godine, a posebno je zato što ćemo se dotaknuti jedne od aktualnih tema, pogotovo za žene u poduzetništvu – zašto i kada je važno uzeti pauzu te na koje to načine možemo učiniti. Pojmovi su koje povezujemo uz ovu temu 'burnout' i stresne situacije te kako da ne dođe do njih i ako dođe, kako se nositi s njima. Naravno, kao i na svakom 'bloomiranju' do sada, čeka vas mini radionica.

Prijave se zatvaraju 16. svibnja u 12 sati. Isti dan na mail ćete primiti detalje druženja.  'Bloomiranje' se ne naplaćuje, jedino što plaćate je fino craft piće koje si naručite. Na vama je samo da dođete otvorenog uma i srca.

Smisao je 'bloomiranja' da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije te da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje. Prijaviti se možete na poveznici, dok detalje događanja možete pogledati ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!