Događanja / Ostala

11. svibnja

Odjel za biologiju po jedanaesti put organizira manifestaciju "Biolog-i-Ja"

Odjel za biologiju po jedanaesti put organizira manifestaciju
PR

Cilj je projekta edukacija svih zainteresiranih kroz radionice, izložbe studentskih radova i druženja s njihovim znanstvenicima, suradnicima i studentima koji se bave najsuvremenijim istraživanjima te inovativnim i interaktivnim podučavanjem

Odjel za biologiju jedanaestu godinu zaredom organizira različite aktivnosti u okviru projekta popularizacije bioloških znanosti "Biolog-i-Ja".

Radionice za prijavljene učenike osnovnih i srednjih škola održat će se u subotu, 11. svibnja u prijepodnevnim satima, a u razdoblju od 12 do 14 sati otvaraju vrata Odjela svim zainteresiranim građanima.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sve posjetitelje pripremili su brojne kratke radionice koje će se ponavljati tijekom dana, a bit će tu i različiti eksponati i instalacije u prostorima Odjela za biologiju te interaktivna igra na otvorenom ''Life-size Čovječe ne ljuti se''. Također, tijekom posjeta imate priliku zaviriti u laboratorije Odjela te upoznati studente i djelatnike i saznat sve što vas zanima.

Od brojnih aktivnosti izdvajaju se studentske radionice i izložbe kao što su ''U vrtu pod Suncem'' (Karla Kovačević, Hana Ključec, Iva Vrdoljak), ''Crtajmo s vitaminom C'' (Ana Delač, Ivona Gregorić), ''Morski organizmi'' (Marija Gelenčir, Eva Penava, Franciska Stanić), ''Agar painting'' (bojanje bakterijskim biofilmom) (Mislav Tot, Gabriela Galić, Roko Rajc), ''Tračak makro svijeta'' (Karla Vujićić), ''Norveški kutak'', interaktivna igra ''Life-size Čovječe ne ljuti se'', izložba eksponata Gimnazije Požega ''Zbirka prirodnih čuda'' te izložba fotografija prijavljenih na Natječaj za najbolju studentsku fotografiju (glasati se može na Facebook i Instagram mrežama Odjela za biologiju do 19. svibnja).

Cilj je projekta edukacija svih zainteresiranih kroz radionice, izložbe studentskih radova i druženja s njihovim znanstvenicima, suradnicima i studentima koji se bave najsuvremenijim istraživanjima te inovativnim i interaktivnim podučavanjem.


Izdvojeno

Reci što misliš!