Vijesti / Regija

pao diler

Policija na Slavonici zaustavila automobil i kod vozača pronašla 700 grama kokaina

Policija na Slavonici zaustavila automobil i kod vozača pronašla 700 grama kokaina
Ilustracija (Sime Zelic/PIXSELL)

A pretragom doma i drugih prostora pronađeno i uz potvrdu oduzeto 32,3 grama marihuane, jedan „joint“, četiri puške, dvije optike, dva prigušivača, tri pištolja s dva pripadajuća spremnika te ukupno 252 komada raznog streljiva

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske 7. svibnja u 22,30 sati uhićen je 63-godišnjak zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Naime, kako izvještava PU osječko-baranjska, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske na A5 zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin. Prilikom kontrole vozila uočena je vrećica za čiji sadržaj je izražena sumnja da bi se moglo raditi o kokainu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kojima se koristi 63-godišnjak. U osobnom automobilu je pronađeno i uz potvrdu oduzeto više od 700 grama kokaina, dok je pretragom doma i drugih prostora pronađeno i uz potvrdu oduzeto 32,3 grama marihuane, jedan „joint“, četiri puške, dvije optike, dva prigušivača, tri pištolja s dva pripadajuća spremnika te ukupno 252 komada raznog streljiva.", piše policija.
 
Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, zaključuje se u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!