Sport / Nogomet

teški dani

Mierez poveo igrače pred Kohortu, tamo slušali savle uvreda

Mierez poveo igrače pred Kohortu, tamo slušali savle uvreda
Davor Javorovic/PIXSELL

Borac bez premca Ramon Mierez i ovoga puta je pokazao kako je jedini pravi vođa u svlačionici Osijeka

Teški su dani iza i pred igračima, trenerima i upravom NK Osijeka. Poraz za porazom se niže i nitko nema pravi odgovor što se točno događa. Česte promjene trenera nisu urodile plodom i populistički potez s Zoranom Zekićem zasad se pokazao kao kriva odluka. Osijek je izgubio i protiv Varaždina na svom stadionu i mjesto u borbi za Europu sve je ugroženije.

Sve se pak na kraju slomi na igračima koji očito ne mogu ili ne znaju prelomiti i odigrati utakmicu punim gasom od prve do posljednje minute. Iznimka je kao i uvijek Ramon Mierez, beskrupulozni borac koji ne zna za riječ odustati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je bilo i ovoga petka kad je trčao i radio za ekipu, a na kraju ju poveo i pred navijače. Igrači su stidljivo zapljeskali prema navijačima i već htjeli otići u svlačionicu kad im je Mierez pokazao da se pomaknu prema Kohorti i potpuno zasluženo odslušaju salve uvreda s južne tribine.

Pokazao je tako Ramon kako je on pravi kapetan i vođa ekipe i kako u skoroj budućnosti mora ponijeti kapetansku traku koju u potpunosti zaslužuje.


Izdvojeno

Reci što misliš!