Sport / Nogomet

fiolić i manev out

I bez Bote, Osijek krenuo u čišćenje svlačionice

I bez Bote, Osijek krenuo u čišćenje svlačionice
Milan Šabić/Pixsell

Dva igrača krenula su na nove destinacije dan nakon završetka polusezone

Nogometaši Osijeka slavili su u posljednjem kolu ove polusezone i s četvrtog mjesta odlaze na odmor, a dan nakon utakmice krenulo se u provjetravanje svlačionice.

Nije tajna kako Bijelo-plavi žele osloboditi dio budžeta za plaće i dovesti nešto svježe krvi pa je nužno napraviti upravo ovakve poteze pa čak i dok nema sportskog direktora na Pampasu. Vladimir Čohar još uvijek čeka odgovor Jose Bote koji po društvenim mrežama objavljuje dvojake poruke pa više nije tako siguran njegov dolazak budući se hvali "novim počecima" na nepoznatoj lokaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istovremeno, krenulo se i bez te važne osobe u provjetravanje svlačionice. Tako je danas put Kine krenuo Ivan Fiolić koji je prečesto bio ozlijeđen i izvan forme pa se njegov boravak u Osijek može opisati riječju "mlako", a u jednom trenutku nepotrebno je krenuo i u obračun s navijačima.

stadion pampas
novi sportski direktor Portugalac koji je otkrio Angela Di Mariu, Matića, Oblaka, Teta i brojne druge na meti Osijeka

Drugi igrač koji odlazi je Jovan Manev koji se vraća u Adanu koja je iskoristila pravo njegovog povratka na polu sezoni budući su ostali bez jednog stopera u svom rosteru. Manev je dobro krenuo u osječkoj svlačionici, ali se onda vratio s reprezentativne akcije ozlijeđen. Bralić i Duarte zaigrali su tad kao standardan stoperski par pa je izgubio mjesto u momčadi.

Očekuje se kako će u narednim danima i tjednima biti prometno u osječkoj svlačionici, a svi navijači očekuju znatno bolji, čvršći i kvalitetniji Osijek koji će imati prepoznatljivu igru.


Izdvojeno

Reci što misliš!