Lifestyle / Ostalo

KULINARSKI SHOW

Večera za 5 ovaj tjedan na istoku Hrvatske: Večeras na meniju svinjski vrat, šaran i kiselo zelje

Večera za 5 ovaj tjedan na istoku Hrvatske: Večeras na meniju svinjski vrat, šaran i kiselo zelje
RTL

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u Srijem. Prvi dan vodi gledatelje u najistočniji grad Hrvatske, poznat i kao mali Dubrovnik. U Iloku će, naime, goste prvi dočekati kemičar Zlatan Molnar.

Zlatan Molnar (43)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kemijski tehničar Zlatan Molnar u 'Večeru za 5' prijavio se na nagovor prijatelja, a pamti i lijepa iskustva nakon sudjelovanja u kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Za sebe će Zlatan reći da je tvrdoglav, inovativan i sklon riziku te da slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima. Ljubitelj je tradicionalne slavonske kuhinje, uživa u mesnim jelima, a posebno sarmama. 

"Od tjedna očekujem veselu ekipu i da dobro predstavimo naš kraj, da nam bude ugodno i fino", zaključio je pa predstavio sastojke za svoju večeru.

Luk, svinjski vrat, mak, orasi, pekmez od šljiva, kiselo zelje i šaran - sastojci su od kojih je domaćin odlučio spraviti tradicionalnu večeru za goste. "Volim sve od ovih sastojaka, ribu obožavam, svinjski vrat, šljive", otkrio je Vedran. "Nema ništa što ne volim, sve volim", dodala je Valentina. "Nisam ljubitelj zelja, kiselog zelja odmalena nisam ljubitelj", zaključio je, pak, Krunoslav.

Valentina Rukavina (44)

Slastičarka Valentina dolazi iz naselja Bapska. Svoje će protukandidate ugostiti u svom domu, a u prijavi na 'Večeru za 5' ukućani su je i nagovorili, posebice njezina djeca. Usto, Valentina želi i novo iskustvo. Ljubiteljica je tradicije i slavonskih običaja, omiljeni hobiji su joj šlinganje, heklanje, zlatovez i uređivanje oko kuće. Ljubiteljica je slavonske kuhinje. 

Vedran Latas (38)

Vedran dolazi iz Lovasa, a u emisiju se prijavio zbog novog iskustva i poznanstva. Šaljiv je, vedar, komunikativan, a u slobodno vrijeme obožava nogomet, ribolov i druženje s prijateljima. Najčešće kuha fiš i čobanac te je ljubitelj kontinentalne kuhinje. Kada ne radi, Vedran svira sa svojim bendom.

Anđa Dedić (71)

Krojačica Anđa dolazi iz Iloka, bavi se heklanjem, uživa u šetnjama i, kako kaže, svemu što vole mladi. U 'Večeru za 5' se prijavila kako bi upoznala nove ljude, ali i pokazala svoje vještine u pripravu domaće, tradicionalne hrane. 

Krunoslav Ćulina (43)

Tjedan završava Krunoslav iz Vukovara. Komunikativan je, druželjubiv, veseo te obožava odlaske na kave s prijateljima. Najčešće kuha peke i roštilje, voli domaću kuhinju, a u emisiju se prijavio zbog novih poznanstava i iskustava.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!