Vijesti / Regija

slavonski brod

Dva prijatelja, svaki s 2,8 promila u krvi, kažnjeni zbog pijančevanja na javnom mjestu

Dva prijatelja, svaki s 2,8 promila u krvi, kažnjeni zbog pijančevanja na javnom mjestu
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Alkotestiranjem je u organizmu 35-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,87 promila, a u organizmu 32-godišnjaka 2,81 promila

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje, dana 13. svibnja, oko 21.25 sati, u Slavonskom Brodu, na prostoru gradske tržnice, uočili su dvije osobe u konzumiranju alkoholnih pića na javnom mjestu, čime su počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, kako izvještava PU brodsko-posavsaka alkotestiranjem je u organizmu 35-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,87 promila, a u organizmu 32-godišnjaka 2,81 promila. Prilikom postupanja policijskih službenika,  35-godišnjak je vikao i galamio na javnom mjestu te je uhićen i priveden u prostorije policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici protiv obojice podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a protiv 32-godišnjaka i zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu, stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!