Vijesti / Regija

nije još išla vožnja unazad

Pijana Slavonka (28) u pet minuta prouzrokovala dvije prometne nesreće

Pijana Slavonka (28) u pet minuta prouzrokovala dvije prometne nesreće
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Policijski službenici su 28-godišnjakinju ubrzo pronašli i alkotestirali, kojom prilikom je u njenom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,41 promila

Dana 14. svibnja, u Slavonskom Brodu, 28-godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola, prouzrokovala dvije prometne nesreće te napustila mjesto događaja, no policijski službenici su ju ubrzo pronašli.

Kako izvještava policija prvu prometnu nesreću je prouzrokovala u 15.45 sati, u Vinogorčevoj ulici, kada je upravljajući osobnim automobilom prilikom okretanja, krećući se vožnjom unatrag udarila u prednji dio parkiranog osobnog automobila. Nakon navedenoga se odvezla sa mjesta događaja prometne nesreće, ne razmijenivši osobne podatke o sebi i vozilu sa drugim oštećenim sudionikom te je oko 15.50 sati, u Orahovoj ulici, prouzrokovala i drugu prometnu nesreću. Također je krećući se vožnjom unatrag stražnjim dijelom automobila udarila u drugi parkirani osobni automobil.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici su 28-godišnjakinju ubrzo pronašli i alkotestirali, kojom prilikom je u njenom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,41 promila. Policijski službenici protiv 28-godišnjakinje podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, stoji u izvješću PU brodsko-posavske.


Izdvojeno

Reci što misliš!