Promo

jedinstvena sinergija dvije medicinske grane

Poliklinika Sara otvorila vrata u Osijeku: Novi centar za holističku brigu o ženskoj dobrobiti

Poliklinika Sara otvorila vrata u Osijeku: Novi centar za holističku brigu o ženskoj dobrobiti
Promo

„Želja je bila vratiti se u grad svoje mladosti, donijeti svoje znanje i iskustvo ženama iz svog kraja i omogućiti im vrhunsku medicinsku skrb i tretmane bez potrebe dugih putovanja“;, istaknula je Sandra Kovačević

Poliklinika Sara otvorila je svoju novu lokaciju na uglu Ružine i Zadarske ulice, točnije u Zadarskoj ulici 33, u srcu Osijeka 27. travnja ove godine. Ova nova lokacija donosi spoj ginekologije i neinvazivne estetske medicine pod vodstvom ugledne stručnjakinje dr. Sandre Kovačević, čime se predstavlja holistički pristup ženskoj dobrobiti.

Dr. Sandra Kovačević, rođena u Osijeku, s velikom ljubavlju vraća se svojem rodnom gradu kako bi pružila svoje bogato iskustvo u medicini. Specijalizirana za ginekologiju i opstetriciju te s višegodišnjim iskustvom u području estetske medicine, dr. Kovačević donosi jedinstvenu sinergiju ove dvije medicinske grane kako bi ženama pružila cjelovitu skrb o njihovom zdravlju i ljepoti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Odluka o otvaranju nove lokacije Poliklinike u mom rodnom gradu Osijeku nije bila samo poslovna, već i emocionalna. Želja mi je bila vratiti se u grad svoje mladosti, donijeti svoje znanje i iskustvo ženama iz svog kraja i omogućiti im vrhunsku medicinsku skrb i tretmane bez potrebe dugih putovanja“, istaknula je Sandra Kovačević, dr. med., spec. ginekologije i porodništva, stručnjak za neinvazivnu estetsku medicinu.

Poliklinika Sara Osijek Fotogalerija

Poliklinika Sara, na lokaciji Zadarska ulica 33, nudi širok spektar usluga s naglaskom na ginekološke preglede, neinvazivne estetske tretmane i druge medicinske usluge. U sklopu proslave otvorenja, za nove klijente u Osijeku, pripremili su ekskluzivnu ponudu - 20% popusta na odabrane tretmane do kraja lipnja ove godine:

  • Neuvia (1ml) za prirodan sjaj kože
  • Botox (50 jedinica) za svjež i mladolik izgled
  • Ginekološki pregled, PAPA test i ultrazvuk (rezultat PAPA testa dostupan u roku od 2 do 3 dana)

„Sinergija između ginekologije i estetske medicine, koju sam razvila tijekom svoje karijere, inspirirala me da otvorim Polikliniku Sara prije sedam godina. Sada, s ponosom naš brend donosim u Osijek, kako bih bila bliže ženama iz svog kraja koje su mi vjerne klijentice već dugi niz godina“, dodaje Sandra Kovačević.

Lokacija Poliklinike Sara u Osijeku postaje vaša destinacija za sjajan izgled i brigu o zdravlju, uz stručnost i posvećenost dr. Sandre Kovačević i njezinog tima. Pridružite se i osjetite razliku u novom centru za holističku žensku dobrobit!Za više informacija i zakazivanje termina, kontaktirajte Polikliniku putem web stranice, kao i preko profila društvenih mreža FB, IG, svakako na telefone +385(1)4440 275 i +385(1)3770 527.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!