Sport / Nogomet

policijsko izvješće

Policija o derbiju Osijeka i Hajduka: "Javno okupljanje proteklo je bez većih incidenata"

Policija o derbiju Osijeka i Hajduka:
Borna Jakšić/PIXSELL

U vezi protupravnih ponašanja tijekom održavanja javnog okupljanja policija nastavlja kriminalističko istraživanje, dodali su iz PU osječko-baranjske

O jučerašnjem derbiju na Pampasu oglasila se i osječko-baranjska policija. Njihovo izvješće prenosimo u cijelosti:

"Jučer, 8. studenog s početkom u 17,02 sati na stadionu Opus Arena u Osijeku odigrana je ranije odgođena nogometna utakmica 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između NK Osijek i HNK Hajduk koju je s tribina pratilo 11.105 gledatelja, od kojih 603 navijača gostujuće momčadi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijska uprava osječko-baranjska je uz koordinaciju s Ravnateljstvom policije putem uspostavljenog Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika organizirano provela prihvat 27 kombi vozila i 90 osobnih automobila s gostujućim navijačima, kao i njihov povratak.

Javno okupljanje proteklo je bez većih incidenata. U vezi protupravnih ponašanja tijekom održavanja javnog okupljanja policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Također, za vrijeme odigravanja utakmice jedna osoba je uhićena zbog činjenja prekršaja iz čl. 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

U provedbi mjera osiguranja sudjelovali su, uz veći angažman, svi rodovi policije - posebice postrojbe Jedinice specijalne i interventne policije te temeljne i prometne policije.

NK Osijek - HNK Hajduk 0:1
odjeci derbija Pogledajte kako su navijači Hajduka uneredili tribine Pampasa dok su se redari 'iživljavali' na navijačima Osijeka

Utakmica je završila u 18:57 sati, nakon čega je uslijedio razilazak posjetitelja i preprata gostujućih navijača koja je protekla bez postupanja policijskih službenika.

NK Osijek - HNK Hajduk 0:1 Fotogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su svojim odgovornim ponašanjem doprinijeli da ovaj nogometni susret protekne sigurno za posjetitelje, a i za sve građane uz što manje ometanja svakodnevnih aktivnosti", stoji u izvješću PU osječko-baranjske.


Izdvojeno

Reci što misliš!