Sport / Nogomet

velika pobjeda

Zekić: "Ovo je najbolje što mi se moglo dogoditi! Vratiti se u moj grad i klub i pobijediti na Poljudu!"

Zekić:
Zvonimir Barišin/Pixsell

Zoran Zekić na najbolji je mogući način startao u drugi mandat na klupi Osijeka

U najavi utakmice Zoran Zekić u polu šali rekao je kako bi bio zadovoljan s 0:3 na Poljudu, a nakon što se vidi rezultat nakon utakmice, možemo reći kako je tomu bio vrlo blizu nakon što je Lovrić uništio vratnicu gola Lučića. Ipak, i 0:2 bili su dovoljni za veliko slavlje Osijeka na Poljudu.

Nakrcao je Osijek zadnju liniju stoperima i to se pokazalo kao dobro rješenje: "Zadovoljan sam taktički kako smo odigrali utakmicu. Krenuli smo s trojicom u zadnjoj liniji i zabili gol u pravo vrijeme. Hajduk smo ograničili, a postao je opasniji ulaskom Livaje. Nakon dugo vremena nismo promili gol, hvala našim navijačima koji su došli tu podržati nas", rekao je Zekić.

hajduk bez udarca u gol Kakav start! Zoran Zekić promarširao Splitom za tri boda Osijeka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje što je htio postići s četvrtim stoperom već oko 60. minute, Zekić je rekao kako voli da je njegova momčad fleksibilna, ali i dodao kako njegova momčad ima još puno prostora za nepredak.

"Priznajem da nisam još upoznao igrače, neki su još prestrašeni, mogu više, neki nisu ni potpuno spremni. Fali nam malo bahatosti, ali mislim da će ova utakmica to promijeniti. Hajduk je imao dvije šanse u prvom dijelu, a i mi smo mogli još zabiti koji gol, ali neću sad tražiti dlaku u jajetu", dodao je Zekić.

HNK Hajduk - NK Osijek Fotogalerija

"Rekao sam igračima da mi je najbolje što mi se moglo dogoditi, vratiti se u moj klub i pobijediti na Poljudu. Svašta mi se izdogađalo u Albaniji, ali zahvalio bih se Partizaniju koji je prepoznao moju želju da odem u Osijek", vidno sretan rekao je trener Osijeka.

Na kraju je Zekić pozvao sve navijače na njegovu premijeru na Opus arenu u slijedećem kolu kad u Osijek stiže Istra.


Izdvojeno

Reci što misliš!