Sport / Nogomet

najviši uefa standard

Osim najmodernijeg travnjaka, novi stadion Osijeka ima i pravu "ćuzu/bajbokanu/prdekanu"

Osim najmodernijeg travnjaka, novi stadion Osijeka ima i pravu
Skyscraper forum

Izgradnja novog stadiona NK Osijeka bliži se svome kraju

Svakoga dana navijači imaju prilike vidjeti napredak na izgradnji novog stadiona Osijeka na Pampasu, a gotovo pa je pitanje tjedna kad će stadion dobiti i svoj finalni izgled.

Reflektori stadiona upaljeni su svake večeri kako bi se dovršio najmoderniji hibridni travnjak kakav je nedavno ugrađen i na stadionu Lusail u Katru, a osim travnjaka koji je nužan za kvalitetne predstave Bijelo-plavih i navijači će dobiti najmodernije sadržaje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: NK Osijek 1947/Facebook

Tako su na Pampasu izgrađene i najmanje dvije prostorije za pritvor navijača koji će se ponašati suprotno zakonu, a za razliku od brojnih improviziranih prostorija na hrvatskim stadionima, ove prostorije opremljene su i sanitarnim čvorom. Što se tiče sigurnosti, i sami MUP imati će svoju prostoriju pri vrhu stadiona iz koje će nadzirati sama događanja na i oko stadiona.

novi stadion Počelo postavljanje hibridnog travnjaka, radovi na Pampasu ulaze u samu završnicu

Ranije je pak zamišljeno i kako će stadion imati VIP spa zonu no od toga se odustalo. Ipak, sami stadion neće oskudijevati sadržajima pa će tako na zapadnoj tribini biti veliki klupski pub i restoran koji će imati pogled i terasu na sami teren.

Unutrašnjost stadiona bit će vrhunski uređena s nekoliko sky box prostora za VIP uzvanike, vrhunskim razglasom koji je danas i testiran.

 

Sve u svemu, navijači Osijeka uskoro neće imati niti jedan jedini infrastrukturni razlog za ne doći na utakmicu jer će moći uživati u najvišem UEFA standardu stadiona.


Izdvojeno

Reci što misliš!