Vijesti / Osijek

Prometne izmjene

Završavaju radovi na asfaltiranju Europske avenije, od sutra nova regulacija prometa

Završavaju radovi na asfaltiranju Europske avenije, od sutra nova regulacija prometa
Borna Jakšić/PIXSELL

Na predmetnoj dionici ponovno se koristi stajalište Ul. kardinala A. Stepinca sjever

Od sutra se po završetku svih radova na frezanju i asfaltiranju sjevernog dijela kolnika u ulici Europska avenija od Kuhačeve do Stepinčeve ulice, ponovno vraćaju u promet sva vozila u oba smjera na obnovljenoj dionici te će se s time u svezi na tramvajskoj liniji br. 1 (Zeleno polje – Višnjevac) (voze autobusi) prometovati prema naputcima u nastavku.

Iz smjera Zelenog Polja prema Višnjevcu prometovat će se Europskom avenijom sjevernim trakom, potom lijevo Radićevom ulicom, pa desno u Ulicu Hrvatske Republike, zatim lijevo Županijskom, potom desno u Gundulićevu, onda desno u Ulicu sv. Roka i lijevo natrag u Ulicu J. J. Strossmayera te dalje ustaljenom trasom. Na predmetnoj dionici ponovno se koristi stajalište Ul. kardinala A. Stepinca sjever.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz smjera Višnjevca prema Zelenom polju prometovat će se Ul. J. J. Strossmayera, potom desno u Ulicu sv. Roka, zatim lijevo Gundulićevom ulicom, onda lijevo Županijskom, pa desno Ul. Hrvatske Republike te ponovno lijevo Radićevom i desno u Ul. Europska avenija, i dalje ustaljenom trasom, uz napomenu da će se u Ul. S. Radića koristiti stajalište Sakuntala park istok te sva ostala stajališta prema Zelenom polju.


Izdvojeno

Reci što misliš!