Događanja / Ostala

11. svibnja

Upoznajte i uzgojite klice i mikrozelenje na radionici Udruge PLANTaža

Upoznajte i uzgojite klice i mikrozelenje na radionici Udruge PLANTaža
Facebook/Udruga PLANTaža

O svom početku uzgoja govorit će Danijela Zoroja iz OPG-a NutriGreens te nutricionistica Angelina Paić koja će vam otkriti zdravstvene benefite konzumacije ove super hrane

Nazivaju ih super hranom budućnosti, smatraju najhranjivijim namirnicama na svijetu i s razlogom nose titulu nutritivnog blaga... Sve su to i još mnogo više klice i mikrozelenje.

Kako uzgojiti po mnogima najbolju hranu koja smanjuje rizik od raka, koja je razlika između klica i mikrozelenja te koje su najčešće greške pri uzgoju? Sve to i još mnogo više saznajte u subotu, 11. svibnja u prostoru Udruge PLANTaža (Vukovarska 3) od deset do 12 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O svom početku uzgoja govorit će Danijela Zoroja iz OPG-a NutriGreens te nutricionistica Angelina Paić koja će vam otkriti zdravstvene benefite konzumacije ove super hrane. Osim toga, očekuje vas ukusna degustacija, kao i prilika za kupnju po pristupačnim cijenama.

Prijava je za sudjelovanje moguća na obrascu, uz uplatu minimalne donacije u iznosu od deset eura. Radionica ima ograničen broj sudionika, stoga požurite s prijavom.


Izdvojeno

Reci što misliš!