Sport / Nogomet

novi stadion

Počelo postavljanje hibridnog travnjaka, radovi na Pampasu ulaze u samu završnicu

Počelo postavljanje hibridnog travnjaka, radovi na Pampasu ulaze u samu završnicu
Facebook

Laserski navođena vlakna, njih oko 18,75 milijuna za jedan travnjak, postavljaju se na podlogu, a između njih potom raste prirodna trava

Radovi na izgradnji novog osječkog stadiona stigli su u samu završnicu. Jučer su započeli i radovi na  postavljanju  trave, odnosno travnjaka koji će biti hibridni od sintetičkih i prirodnih vlakana.

Dva posebna stroja za ubrizgavanje umjetne trave doslovno će sašiti teren. Za to će im trebati oko deset dana. Laserski navođena vlakna, njih oko 18,75 milijuna za jedan travnjak, postavljaju se na podlogu, a između njih potom raste prirodna trava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pomaganju postavljanja travnjaka pomogli su i osječki vatrogasci koji su se time pohvalili na Facebooku.

 

Konstrukcijski radovi praktički su završeni. Ovih dana je tako montiran i nathodnik kojim će gostujući navijači sa svog  ograđenog parkinga dolaziti to sjeveroistočne tribine gdje će biti smješteni. Završeno je i oblaganje krova s unutarnje strane.  

Reflektori su već neko vrijeme u punom pogodnu, a  od ovog tjedna u funckiji je i stadionsko ozvučenje.

Direktor kluba Vladimir Čohar, u razgovoru za STV krajem siječnja, najavio je završetak grubih radova u drugoj polovici ožujka, a otvaranje stadiona predviđa da će biti u lipnju, pred početak nove sezone.

bliži se završetak radova Priprema se teren za travu, na Pampas uskoro stiže stroj koji će isplesti novi teren za Bijelo-plave

Malo se tako još Osijekovi navijači moraju strpjeti da uživaju u najljepšem i najmodernijom stadionu u Hrvatskoj.


Izdvojeno

Reci što misliš!