Događanja / Istaknuta

25. svibnja

Ljubitelji Volkswagena pronaći će svoje mjesto kod jezera Borovik na VW Meetu

Ljubitelji Volkswagena pronaći će svoje mjesto kod jezera Borovik na VW Meetu
Slavko Midžor/PIXSELL

VW Meet Đakovo na jezeru Borovik obećava biti nezaboravan događaj za sve ljubitelje automobila, gdje će se podijeliti strast prema Volkswagenu i stvoriti nova prijateljstva

Jezero Borovik 25. svibnja bit će domaćin prvog izdanja događaja pod nazivom VW Meet Đakovo, gdje će se okupiti ljubitelji Volkswagena iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Ovaj događaj koji se očekuje s velikim iščekivanjem i koji organizira VW Club Đakovo, okupit će više od stotinu zaljubljenika u ovaj legendarni automobilski brend. Od starih klasika do modernih modela, ljubitelji VW-a stići će iz raznih dijelova Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja kako bi podijelili svoju strast prema ovoj automobilskoj marki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jezero Borovik bit će idilična lokacija za ovaj događaj, pružajući prekrasan ambijent za susrete ljubitelja Volkswagena. Okruženo zelenilom i prirodom, jezero će pružiti idealnu pozadinu za fotografiranje i druženje.

Posjetitelji će imati priliku razgledati različite modele VW-a, od legendarnih Bube do modernih Golfova i Passata.

VW Meet Đakovo na jezeru Borovik obećava biti nezaboravan događaj za sve ljubitelje automobila, gdje će se podijeliti strast prema Volkswagenu i stvoriti nova prijateljstva.

Svi su dobrodošli, bez obzira na to voze li starijeg bubaša ili najnoviji Passat.

''Vidimo se 25. svibnja na jezeru Borovik'', poručuju organizatori.

Medijski je pokrovitelj događaja portal Moje Đakovo.


Izdvojeno

Reci što misliš!