Lifestyle

Obiluje i drugim sadržajima

Portanova proslavila 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje

Portanova proslavila 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje
PROMO

''Već 13 godina rastemo i razvijamo se zajedno s našim posjetiteljima bez kojih Portanova ne bi ni postojala'', rekla je Vlatka Šimunović, direktorica marketinga TC Portanova

Proteklog vikenda mnoštvo Osječana svih generacija, ali i njihovih susjeda iz regije i šire okolice odlično se zabavilo u Portanovi, a povod je bio veliki 13. rođendan ovoga trgovačkoga centra. Izvučen je dobitnik tri tisuće eura za shopping u Portanovi, čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno. Sve u svemu, bio je ovo vikend koji ćemo dugo pamtiti!

''Već 13 godina rastemo i razvijamo se zajedno s našim posjetiteljima bez kojih Portanova ne bi ni postojala… pa je sasvim prirodno ovakvim jednim slavljeničkim vikendom zahvaliti im se na povjerenju koje nam već godinama ukazuju'', rekla je Vlatka Šimunović, direktorica marketinga TC Portanova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovu rođendansku priču odlično se uklopilo i otvorenje nove trgovine u Portanovi. Fashion Company najveća je retail kompanija u regiji jugoistočne Europe koja se bavi modom te modnom maloprodajom i veleprodajom, a zastupa vodeće svjetske modne brendove, uključujući Replay, Diesel, BOSS, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo, Guess, Steve Madden, Liu Jo, Versace Jeans Couture, Superdry, Premiata, UGG i preko 30 drugih. Od sada sve ove brandove možete pronaći i u novootvorenoj Fashion&Friends trgovini u Osijeku, a gdje drugdje nego u Portanovi.

Ali ako ste protekli vikend bili u Portanovi, to sigurno nije razlog da ju već ovaj vikend ne posjetite ponovno. Osim odličnog shoppinga, u subotu, 27. travnja u Portanovi imate priliku napraviti nešto za svoje zdravlje, ali i dobro djelo za druge. Od 10 do 14 sati Odbor za javno zdravstvo hrvatske udruge studenata medicine CroMSIC podružnice Osijek ima novu besplatnu akciju u Portanovi mjerenja tlaka i šećera pod nazivom "Kada si sladak, nisi svoj!" pa iskoristite ovu priliku za provjeru tlaka te šećera u krvi i potencijalno spriječite teže posljedice na vaše zdravlje.

Nadalje, od 16 do 19 sati na redu je i još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove subote čekaju vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte.

Nakon slavljeničkog vikenda, ovu nedjelju, 28. travnja trgovine u Portanovi NEĆE RADITI, dok će drugi kat radi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!