Lifestyle / Ostalo

''Ljubio sam srcem svim''

Novljanski tamburaški sastav TS Ambar izdao je novi singl

Novljanski tamburaški sastav TS Ambar izdao je novi singl
PR

Tamburaški sastav ''Ambar'' do jeseni će izdati svoj prvi studijski album koji je u pripremi dvije godine

''Ljubio sam srcem svim (Opet ću snašo)'' treći je singl Tamburaškog sastava ''Ambar'' u izdanju izdavačke kuće Croatia Records. Autori su teksta Ivan Ožanić i Sebastijan Kovačević, autor glazbe Sebastijan Kovačević, dok su za aranžman bili zaduženi Sebastijan Kovačević, Dario Harkanovac, Hrvoje Harkanovac i Matko Juriša.

Ovom pjesmom ostaju doslijedni svome klasično-tamburaškome izričaju i vraćaju dašak starogradske pjesme svim ljubiteljima tamburaške glazbe. Ideja je videospota prikazati priču nesretne ljubavi između dvoje mladih ljudi, odnosno muškarca kao vrijednog seljaka koji je zavolio, ljubio i na koncu izgubio svoju damu te ženu, lijepu i dobrostojeću damu koja je odlučila na kraju poći za drugog muškarca iz visokog i uglednog društva toga doba (svojom voljom ili voljom njezinih roditelja, nikada se neće znati).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tamburaški sastav ''Ambar'' do jeseni će izdati svoj prvi studijski album koji je u pripremi dvije godine. Tim će albumom obilježiti deset godina postojanja.

Članovi su TS Ambar Dubravko Dodigović, Josip Dabrović, Sebastijan Kovačević, Dominik Kovačević, Ivan Ožanić i Davorin Kojić.


Izdvojeno

Reci što misliš!