Sport / Nogomet

osijek traži novog napadača

Osijekov bolid Mirko Marić u gradu Formule 1 potpisuje za Monzu

Mirko Marić jučer je otputovao u Monzu gdje će s ambicioznim drugoligašem u vlasništvu Silvija Berlusconija potpisati ugovor nakon liječničkog pregleda

Osječki bolid Mirko Marić napustio je Osijek i finalizira transfer u gradu Formule 1  - Monzi.

U Italiji su ga odmah dočekali poput velike zvijezde, a svaki njegov korak pratio se već od slijetanja u zračnu luku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah se obratio medijima i istaknuo zadovoljstvo ambicijama koje pokazuje Monza,  a dodaje kako će pokazati na travnjaku da novac u njega nije krivo uložen. U krugovima bliskim upravi Osijeka spominje se cifra od čak 6,5 milijuna eura dok je Marić sam rekao kako se radi o 4,5 milijuna eura pa je konačna cifra i ostali bonusi ostala pomalo misterija.

Marić se nada kako će dohvatiti Serie A odmah u prvoj sezoni. U Monzi će zarađivati čak 650 tisuća eura po sezoni, a ugovor će biti na pet godina.

"Vjerujem u ovaj projekt i vjerujem u ovaj klub i vjerujem da možemo ući Serie A. Pokazat ću da je novac dobro uložen. Pružit ću dobre igre i momčadi pomoći da dođe do pobjeda", rekao je Marić.

Drugi je ovo veliki transfer Osijeka ove sezone što ih svrstava visoko na mapi transfera u budućnosti.

Neslužbeno, spominje se i odlazak drugog napadača Osijeka, Antonia Mancea i to u bratski klub Puskas Akedemiju pa bi Osijek mogao ostati bez MM napadačkog dvojca. Značiti će to kako se brzo moraju pojačati na tim pozicijama jer prvenstvo počinje već za sedam dana utakmicom protiv Slaven Belupa.


Izdvojeno

Reci što misliš!