SiB Plus / Modni trendovi

Dočekajte Novu godinu sa stilom

Dočekajte Novu godinu sa stilom

Još samo nekoliko dana dijeli nas od ulaska u obećavajuću Novu 2012. godinu. Uz onu tipičnu brigu „Gdje proslaviti Novu godinu?" često se, iako malo češće među ženskom populacijom, javlja još jedna svima dobro poznata... Što to obući za doček?

Hoće li to biti starke ili štikle, svemirski styling ili samo svjetlucave haljine te elegantne košulje?! Odgovor na ovo pitanje prije svega ovisi o tome gdje idete, s kim je provodite i kako ste je odlučili dočekati. Ponuda u našem gradu je raznolika, vjerujemo da će biti viđeno sve od navedenog. No, mi toplo preporučujemo da svoj styling prilagodite situaciji u kojoj ćete se nalaziti, te da birate odjeću u kojoj ćete se osjećati najudobnije te zadovoljni sami sobom. Iako se u posljednje vrijeme godišnja doba poigravaju temperaturom, za sam doček Nove, očekuje nas minus, zato nikako ne zaboravite kape,šalove i tople kapute. Ipak nikad ne znate što vas čeka.

Doček Nove godine u hotelu ili restoranu

Vjerojatno vas očekuje nešto elegantnije okruženje i zasigurno topla atmosfera. Stoga ovdje možete opušteno i po vašoj želji, no imajte na umu da će oko vas prolaziti visoke potpetice, elegantna odjela te svjetlucave haljine. Ovdje vam uvijek može dobro doći najpoznatiji izum kreatorice Coco Chanel, a to je mala crna haljina.

restorani1restorani2

Doček Nove godine u klubovima

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U organizaciji dočeka, među noćnim klubovima sve popularnije postaju tematske zabave. Pa se tako u Osijeku ove godine možete zateći na sasvim drugom planetu u Planu B ili među popularnim Hollywoodskim zvijezdama u Cadillacu. U ovakvoj situaciji možete pustiti mašti na volju iako dress code nije obavezan. U obje situacije možete obući što god želite. Bilo to svemirsko odijelo, smoking, svjetlucava novogodišnja haljina ili nešto sasvim casual. Što se tiče ostalih noćnih klubova, pri odabiru stylinga, pogotovo onog od struka pa na dolje, vam može pomoći i vrsta glazbe koju ćete slušati. Ako namjeravate skakati, ili se kretati po velikom prostoru cijelu noć, preporučujemo nešto udobno i ravno, no ako imate rezervirano mjesto, nalazite se u nešto manjem prostoru i okruženi ste laganim zvucima glazbe, slobodno iskoristite i visoke potpetice koje se kriju u vašoj garderobi. Sve što poželite odjenuti - prolazi.

partyparty2muski3
party3muski2party4

Doček Nove godine na privatnoj zabavi

U ovakvoj situaciji možete kako god želite. Ovakve zabave najčešće su opuštenog tipa, te vam ovdje ne trebaju posebni savjeti. Možete obući što god poželite, bilo to elegantno ili lagano i opušteno kao da ste kod kuće.

kucniparty1kucniparty2

Doček Nove godine na trgu

Ako ste se odlučili dočekati 2012. na našem ili nekom drugom poznatom svjetskom trgu, obavezan dress code je nešto toplo. Zaboravite pokazivanje haljinica ili košulja ako ne želite prve dane 2012.te provesti sa prehladom u krevetu. Bez obzira na zagrijanu atmosferu uz kuhano vino i glazbu, ipak će te nekoliko sati provesti vani na vrlo niskoj temperaturi. Stoga vodite računa o tome da vam bude toplo u odjeći koju odaberete.

trg3trg2trg4

Što se tiče make-upa, frizura, te ostalih detalja, vjerujemo da će svako uz već klasične recepte pronaći ponešto za sebe. No, moramo vas podsjetiti na već godinama star običaj i vjerovanje o crvenom donjem rublju nošenom za doček. Ovo vjerovanje prisutno je diljem cijelog svijeta. Za sve one malo praznovjernije ili sve one koji se vole držati običaja, preporučujemo da nikako ne zaborave ubaciti neki crveni detalj, možda će nagodinu imati više sreće u novom ili već postojećem ljubavnom životu.

crveno rublje

Za „najluđu noć u godini" ipak je presudno dobro društvo i ugodno raspoloženje. Iako je mnogima izgubila važnost, te postala kao i svaki drugi subotnji izlazak, ne zaboravite da je ona uz sve to i posebno vrijeme u kojem staru godinu ostavljamo iza sebe te u mnogim odlukama možemo početi iz početka. Gdje god i s kakvim god dress codom je dočekali...dočekajmo ju sa stilom.

[blockquote]POGLEDAJTE: Doček Nove godine 2012. - najopširniji popis mjesta[/blockquote]

Tekst: Mirna Čulo (SiB.hr)
FOTO: ZARA 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!