Promo

dostava i iz mcdonaldsa!

Pauza.hr stigla i u Osijek

Pauza.hr stigla i u Osijek
PR

Legice i lege napokon će u samo nekoliko klikova moći će naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao

Pauza.hr već je 11 godina vodeći servis za online naručivanje hrane u Hrvatskoj. Započela je u Zagrebu, odakle je proširila svoje usluge i na Zaprešić, Split, Pulu, Varaždin, Karlovac i Rijeku. A sada je stigla i u Osijek. Legice i lege napokon će u samo nekoliko klikova moći će naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao.

A između restorana koji će nuditi dostavu preko Pauze ističe se McDonald's! Tako je, da bi uživali u Big Macu Osječani odsad ne moraju napuštati udobnost stana ili ureda. Praktično, posebno zato što zima dolazi.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dakle, dostava hrane nikad nije bila jednostavnija:
    1. Za početak preuzmite Pauza.hr aplikaciju ili idite na www.pauza.hr
    2. Odaberite grad i kvart u kojem se nalazite
    3. Zatim izaberite restoran čiji je jelovnik najviše po vašem guštu i pregledajte jelovnik.
    4. Dodate jelo u košaricu, napišete napomene kao: Bez luka ili Više ljuto. Sljedeći je korak pričekati dostavljača da pozvoni na vrata. Ne morate mu čak tada ni platiti, jer se može plaćati i online.

Za lakši odabir, restorane se može filtrirati po ocjenama, popularnosti, očekivanom vremenu dostave i iznosu minimalne narudžbe, a hranu odabrati po tipu kuhinje koju restorani nude. Mogućnosti su velike:  domaća, meksička, talijanska kuhinju, pizze, roštilj, kebab… Nakon što se fino najedu, korisnici mogu i ostaviti komentar i ocijeniti uslugu restorana. Ocjene i komentari su jako važni, jer pomažu i Pauzi i restoranu da poboljšaju svoju uslugu.

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart. Uz to, ne mora imati ni gotovine u novčaniku, jer se može plaćati online: karticom ili preko PayPala. Isto tako u svakom trenutku može vidjeti što je novo na Pauzi – od restorana i novih jela do posebnih ponuda koje restorani nude korisnicima Pauze.Zagrepčani, Riječani, Splićani i drugi već godinama vole Pauzu. Postoje i priče o ljudima kojima je pauza.hr početna stranica na računalu. Na temelju toga, Pauzi se predviđa i dobar uspjeh u Osijeku, pogotovo zato što Pauza i Osječani dijele jednu veliku ljubav: ljubav prema hrani.

Zaustavite i vi svoju glad na www.pauza.hr ili preuzmite aplikaciju.

Izdvojeno

Category: 7741 - 7741

Reci što misliš!