Lifestyle / Studentski kutak

OSJEČKE NASTAVNICE U RUMUNJSKOJ

Graditeljsko-geodetska škola Osijek partner u projektu Erasmus+

Graditeljsko-geodetska škola Osijek partner u projektu Erasmus+
PR

Zajedno sa školama iz Rumunjske, Španjolske i Turske Graditeljsko-geodetska škola Osijek sudjeluje u projektu Erasmus+, a smjernice projekta dogovorene su na prvome sastanku održanome u Rumunjskoj.

Graditeljsko – geodetska škola iz Osijeka od ove godine sudjeluje u Erasmus + projektu kao škola partner zajedno sa školama iz Rumunjske, Španjolske i Turske. Projekt pod nazivom „Strategije motivacije za poboljšanje školskih, profesionalnih i socijalnih kompetencija učenika te smanjenje učestalosti odustajanja od redovnog školovanja“ trajat će dvije školske godine tijekom kojih će učenici svih škola međusobno surađivati na radionicama te kroz posjete zemljama partnerima razviti socijalne i profesionalne vještine. Ukupno će sudjelovati 120 učenika i nastavnika iz navedenih zemalja.

Od 18. – 21. listopada održao se prvi sastanak u Rumunjskoj na kojemu su sudjelovale nastavnice Sanja Vukelić, mag. educ. i Ksenija Kralj, dipl. ing. te su dogovorene smjernice projekta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U projektu će sudjelovati ukupno 16 učenika i 8 nastavnika iz Graditeljsko – geodetske škole koji će posjetiti zemlje partnere projekta. Ovo je odlična prilika za usavršavanje profesionalnih i radnih vještina te upoznavanje različitih kultura i metoda rada. Osnovni cilj projekta jest potaknuti samopouzdanje učenika, razviti pozitivne stavove prema učenju i školovanju i motivirati ih za nastavak školovanja. Pomoću različitih metoda učenja i radionica namijenjenih učenicima i nastavnicima praktičnom primjenom teorijskih znanja unaprijediti će se proces učenja svih sudionika.


Izdvojeno

Reci što misliš!