Lifestyle / Ostalo

dar na mjesto, kuglica na bor

Portanova: Pomažemo SOS dječjem selu Ladimirevci

Portanova: Pomažemo SOS dječjem selu Ladimirevci

Okitimo Božićno drvce dobrim djelima

Započeo je Advent u Portanovi. I to na jedan potpuno drugačiji način od svih do sada. Portanova je udružila snage sa svojim trgovinama i posjetiteljima i pomaže SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Kao što mnogi već znaju, SOS Dječje selo društveno je iznimno važna organizacija koja za zadaću ima vratiti ravnotežu u živote napuštene, osiromašene te duhovno i tjelesno traumatizirane djece. Pomažu djeci i mladima u potrebi koji iz različitih razloga više nemaju mogućnost živjeti sa svojim obiteljima kao i djeci i mladima kojima prijeti gubitak roditeljske skrbi. Kako bi bor u Portanovi i dječji blagdani bili što radosniji pobrinuli su se: Baby Center, CCC, Denis, Dona, Ferivi, Galeb, Galileo, Heta, Krona, Levi's, Lisca, Magic Baby, Naš dom, Office shoes, Optika Anda, Pepco, Polleo Sport, Sardonix, ShoeBeDo/Skechers, Springfield, T-Centar, Tedi, Tom Tailor, Triumph.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A od 1. do 24. prosinca to možete učiniti i vi! Dođite u TC Portanova kod Info pulta i...

1. Uzmite 1 ukras za bor

2. Ispunite jednu od skromnih dječjih želja poput gela za tuširanje, zubne paste, sapuna, pelena, sredstava za čišćenje, bilježnice, pernice, vodenih bojica...

3. Dar ostavite na za to predviđeno mjesto, a kuglicu objesite na bor…

Jer dobra su djela ukras ovih blagdana!

A još jedna prilika za nekome uljepšati blagdane stiže u subotu, 3. prosinca. Na redu je još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove vas subote čekaju u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte.

Daruj krv - spasi život!  


Izdvojeno

Reci što misliš!