Lifestyle / Ostalo

vinske manifestacije

Stižu nam Baranja Wine & Walk i Vinatlon

Stižu nam Baranja Wine & Walk i Vinatlon

Dvije velike vinske manifestacije čekaju vas u Baranji

S velikim vam zadovoljstvom i ove godine najavljujemo da si predbilježite u kalendar 11.6.2022. kao dan za Baranja Wine & Walk!

Baranja vas još jednom dočekuje raširenih ruku u vašoj potrazi za vrhunskim vinima. Staza duga oko 13 km proteže se Banskim brdom, bajkovitim vinogradima i rodnim poljima, a uz nju vas ove godine očekuje čak 13 postaja s najboljim kapljicama i baranjskim specijalitetima! Kao i svake godine, čuvamo za vas i nekoliko iznenađenja za sva vaša osjetila, koja ćete morati otkriti sami na samom Baranja Wine & Walku!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kotizacija iznosi 300,00 HRK po osobi, uključuje: vinsku čašu, ruksak, šiltericu, kartu brda, vodu, voucher za konzumacije vina na 13 lokacija + 5 gastro lokacija.

Vinarije čija ćete vina imati priliku kušati: Belje, Kalazić, Gerštmajer, Szabo, Zajec, Hudobec, Pinkert, Kolar, Kusić, Josić, Svijetli dvori, Zlatno brdo, Horvat.

Prijavite se klikom OVDJE! Broj sudionika je ograničen, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Vikend poslije, 17. i 18. lipnja 2022., obavezno rezervirajte za drugi po redu Vinatlon, od ove godine u još bogatijem izdanju! Uz brojna vina s Dunava, organizatori za sve  vinoljupce i hedoniste pripremaju i nekoliko kreativnih igara i radionica vezanih uz – pogodili ste –  vino!


Izdvojeno

Reci što misliš!