Događanja / Ostala

17. i 18. ožujka

Osijek: 1. Studentska međunarodnu konferencija ”Važnost interdisciplinarnosti u sportu”

Osijek: 1. Studentska međunarodnu konferencija ”Važnost interdisciplinarnosti u sportu”

Cilj konferencije je omogućiti studentima, trenerima i svim zainteresiranima prenošenje novih spoznaja iz znanosti i prenošenje iskustva iz prakse

Organizatori vas pozivaju na 1. Studentsku međunarodnu konferenciju ”Važnost interdisciplinarnosti u sportu” koja će se održati 17. i 18.03.2023. godine na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu u Osijeku.

Konferenciju organizira Studentska sekcija za znanost uz suorganizaciju Kineziološkog fakulteta Osijek, Udruge Alumnija Kineziološkog fakulteta Osijek, Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta Osijek te Studentskog sportskog kluba KIFOS, uz pokrovitelje Grad Osijek, Osječko-baranjsku županiju, te Zajednicu osječkog sporta i Športsku zajednicu Osječko-baranjske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj konferencije je omogućiti studentima, trenerima i svim zainteresiranima prenošenje novih spoznaja iz znanosti i prenošenje iskustva iz prakse. Iz tog razloga organizira se dvodnevna konferencija unutar koje će prvi dan  renominirani znanstvenici iz različitih područja predstaviti aktualne znanstvene spoznaje, dok će drugi dan konferencije bio rezerviran za vrhunske stručnjake kojima je cilj prenošenje svog iskustva iz prakse budućim i sadašnjim djelatnicima u sportu. Detaljne informacije o predavačima pratite na društvenim mrežama Studentske sekcije za znanost KIFOS (Facebook, Instagram) te službenoj stranici Kineziološkog fakulteta (sekcija).

Za sudjelovanje na Konferenciji prijavite se ovdje.

[Nakon prijave, potrebno je poslati potvrdu o uplati kako bi Vaše mjesto bilo osigurano za oba dana Konferencije.]

Kotizacija za sudjelovanje na Konferenciji je 10 € (75, 35 kuna). Kotizaciju možete uplatiti na račun Studentskog sportskog kluba KIFOS, Drinska 16 a 31 000 Osijek; IBAN HR5224020061101107881, svrha uplate ”Ime_prezime_kotizacija za Konferenciju”. Potvrdu o uplati šalje se na [email protected]

Broj mjesta je ograničen.


Izdvojeno

Reci što misliš!