Događanja / Istaknuta

7. i 8. siječnja

Kulturni centar Osijek predstavlja besplatne radionice cirkuskih vještina

Kulturni centar Osijek predstavlja besplatne radionice cirkuskih vještina
Davor Javorovic/PIXSELL

Pozivaju se tako sva zainteresirana djeca u dobi između 8-10 godina da se prijave na radionice cirkuskih vještina

Pozivaju se svi zainteresirani na radionice cirkuskih vještina: klaun tehnike, žongliranja, monocikla i balansiranja koje će održati u Kulturnom centru Osijek u subotu i nedjelju, 7. i 8. siječnja.

Biti cirkusant, akrobat ili klaun vještina je i - umjetnost. Savladati klaun tehnike, žonglirati, balansirati, izvoditi akrobacije na trapezu ili svili, hodati na štulama… znači koristiti svoje tijelo i um, glumiti, plesati i animirati istovremeno, biti performer ulične izvedbene umjetnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivaju se tako sva zainteresirana djeca u dobi između 8-10 godina da se prijave na radionice cirkuskih vještina koje će se održati prema sljedećem rasporedu:

Subota, 7. siječnja
16-18 sati: Klauniranje (voditelj radionice: Dejan Fajfer)
16-18 sati: Monocikl-balansiranje-žongliranje (voditelji radionice: Ivana PedljoJasmin Dasović/Tricycle trauma)

Nedjelja, 8. siječnja
16-18 sati: Klauniranje (voditelj radionice: Dejan Fajfer)
16-18 sati: Monocikl-balansiranje-žongliranje (voditelji radionice: Ivana Pedljo i Jasmin Dasović/Tricycle trauma)

Prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] s naznakom koje radionice će dijete pohađati. Radionice su prilagođene nivou početnika te po želji, djeca mogu pohađati obje radionice ili ponoviti istu radionicu u subotu i u nedjelju.

Pohađanje radionica besplatno je za sve sudionike, uz prethodnu prijavu.

Klaunske radionice vodit će Dejan Fajfer, klaundoktor, voditelj klaunskih radionica i glumac. Završio je kazališnu/klaunovsku školu u Beču (International school of humor), i voditelj je klaunovskih radionica u Hrvatskoj, Mađarskoj i diljem Europe.

Ivana Pedljo i Jasmin Dasović zagrebački su dvojac i izvedbeni kolektiv koji nastupa pod imenom Tricycle Trauma. Bave se edukacijom djece i odraslih, rade na razvoju scene novog cirkusa u Hrvatskoj, a izražavaju se performansom i novim cirkuskim kazalištem. Izvodili su u Hrvatskoj i inozemstvu, a surađuju s domaćim i stranim izvedbenim umjetnicima.


Izdvojeno

Reci što misliš!