Događanja / Istaknuta

29. listopada

Hogwarts na ranču u blizini Osijeka: "Bezjacima ulaz zabranjen!"

Hogwarts na ranču u blizini Osijeka:

Oduvijek si htio osloboditi Dobbyja? Saznati jesi li Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff ili Ravenclaw?! Zajahati metlu? Napraviti sam svoj napitak ili štapić? Uhvatiti zlatnu zvrčku?

Osječka udruga za terapijske i rekreacijske aktivnosti “4 lista” donosi u Osijek poseban događaj rijetko viđene tematike na našim prostorima. “Hogwarts na ranču” događaj je za sve uzraste, a u čarobnoj večeri mogu uživati baš svi koji požele!

Maglovita subotnja večer donjet će vam čarobnjake, vještice, miris kuhanog vina i pečenog kestenja, a sve to uz čaroliju kao najbitnijeg pomoćnika. Tematika Harryja Pottera stvorit će noć za pamćenje, a mali i veliki osjetit će čarobnjački svijeti. Naravno, ne smiju se izostaviti glavne zvijezde večeri - konjići koji će marljivo raditi i nositi posjetitelje na svojim leđima.

O ovoj čarobnoj večeri poručili su: “Oduvijek si htio osloboditi Dobbyja? Saznati jesi li Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff ili Ravenclaw?! Zajahati metlu? Napraviti sam svoj napitak ili štapić? Uhvatiti zlatnu zvrčku?
E pa onda………
Dođi 29.10. na peron 9 i 3/4 u 18:00 sati i provjeri što smo ti sve pripremili!
Obuci se u neki od likova i dođi nas posjetiti! Najbolju masku nagrađujemo!
P.S. Bezjacima ulaz ZABRANJEN!”

Link za event.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!