Događanja / Istaknuta

18. i 19. rujna

Đakovo Craft Beer Festival 2020. u Strossmayerovom parku

Đakovo Craft Beer Festival 2020. u Strossmayerovom parku

Po prvi puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer Festival, festival domaćeg piva

Đakovo Craft Beer Festival se održava 18. i 19. rujna 2020. u sklopu programa ''Zvonila su zvona katedrale naše''. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati. Organizator festivala je Grad Đakovo a Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo su suorganizatori.

Na Festivalu će se predstaviti čak deset craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva. Dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), sedam pivovara iz Slavonije: Stric (NA), Mali div (OS), Legionar (OS), Walkow (VU), Valens (VK), Popster (SB), Bošnjak (NG), te lokalna pivovara Black Hat (DJ). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Cotyda Band, DJ Umbo i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći! 

Ulaz na festival je moguć uz prethodnu prijavu, najkasnije do 18.9.2020. do 13:00 sati, putem obrasca.

Izdvojeno


Reci što misliš!