Vijesti / Regija

kriv kočioni sustav

Vatra progutala kamion na autocesti A3

Vatra progutala kamion na autocesti A3
DVD Donji Andrijevci/Facebook

Nakon što se zapalila guma, vatra je zahvatila priključno vozilo i kamion koji su u cijelosti izgorjeli

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, dana 22. ožujka, oko 21.30 sati, zaprimljena je dojava o požaru teretnog automobila koji se kretao sjevernom kolničkom trakom autoceste A3 u blizini Bukovlja.

"Policijski službenici su izlaskom na mjesto događaja utvrdili da se radi o teretnom vozilu turskih nacionalnih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak.
Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Andrijevci oko 1 sat, dok su djelatnici Hrvatskih autocesta osigurali odvijanje prometa autocestom koji je bio privremeno prekinut zbog gašenja požara", izvještava brodsko-posavska policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja do jutarnjih sati kada je obavljen očevid uz nazočnost inspektora zaštite od požara.

Utvrđeno je da je do požara došlo uslijed tehničkog kvara na kočionom sustavu stražnjeg desnog kotača priključnog vozila u kojem se nalazio razni građevinski materijal, kažu iz policije.

Nakon što se zapalila guma, vatra je zahvatila priključno vozilo i kamion koji su u cijelosti izgorjeli. Policijski službenici dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!