Vijesti / Regija

TRAGEDIJA

Miholjčanka čiju je kuću vatra progutala: "U pola sata smo ostali bez ičega, sada sam beskućnica"

Miholjčanka čiju je kuću vatra progutala:
Davor Javorović/PIXSELL

Grad je obitelji pronašao privremeni smještaj, no Helena u suzama kaže da još ne odlazi iz svoje kuće

Golema buktinja tijekom noći progutala je kuću obitelji Janžek u Donjem Miholjcu. Drama je krenula u 2.44 sati kad je buknuo plamen, a vatrogasci su se s požarom borili pet sati.

Danas.hr je razgovarao s Helenom Janžek kojoj je požar progutao kuću. "Sin je dotrčao do mene i muža dok smo spavali. Vikao je - Kuća gori! U isto sam vrijeme čula i susjedu kako lupa po prozoru. Vikala je - Gori vam kuća!", rekla nam je Helena Janžek u suzama. Kaže, obitelj je ostala bez svega. " U pol sata ostala sam bez svega, ja sam sada beskućnica", rekla nam je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Načelnik stožera Civilne zaštite Ivan Pobi rekao  je da je prvo pao strop. "To je i probudilo njihova sina", rekao je Pobi.

Grad je obitelji pronašao privremeni smještaj, no Helena u suzama kaže da još ne odlazi iz svoje kuće.

Požar kuće u Donjem Miholjcu Fotogalerija

Pregrijavanje produžnog kabela uzrok požara

Očevidom, koji je obavila očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je da je uzrok požara u kojoj je danas potpuno izgorjela obiteljska kuća u Donjem Miholjcu i dio krova susjednog stambenog objekta, s devet stanova i trgovinom, pregrijavanje i zapaljenje PVC kućišta produžnog kabela u kuhinji obiteljske kuće, čiji se plamen proširio na gorive kuhinjske elemente, a potom i na ostatak kuće.


Izdvojeno

Reci što misliš!