Vijesti / Regija

vatrena buktinja

U pola sata obitelj iz Donjeg Miholjca ostala bez svega

U pola sata obitelj iz Donjeg Miholjca ostala bez svega
DVD Donji Miholjac

Obitelj je probudila susjeda koja je osjetila dim, a u samo pola sata ostali su bez svega

Tijekom noći u Donjem Miholjcu došlo je do požara u kojem je gorila obiteljska kuća. Krov je u potpunosti izgorio, a vatra se proširila na stambenu zgradu s devet stanova i trgovinom. Stanovnici su bili evakuirani te nitko nije ozlijeđen.

DVD Donji Miholjac zaprimio je dojavu u 2.44 sati ujutro, a požar su gasili do 7.40 sati. Uzroci požara za sada nisu poznati dok iz DVD-a kažu da je vatra zahvatila spremište stambene zgrade te da u trgovini trenutno nema struje.

Susjeda čiji se stan nalazi do izgorjelog spremišta u susjednoj stambenoj zgradi, rekla je da je osjetila dim i kroz prozor vidjela vatru.

FOTO DVD Donji Miholjac

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Počelo je gorjeti oko 2 sata, probudio nas je sin koji je dotrčao kod nas u sobu te rekao da je požar, a susjeda iz zgrade nam je lupala na prozor i rekla da nam kuća gori. Dok smo izlazili van pao nam je strop. Na ulicu smo istrčali bosi u 2 i 15 i zvali vatrogasce, a kad su stigli nije bilo vode, razbijali su hidrante, jedan je hidrant bio zatrpan, sve nam je izgorjelo. U pola sata smo ostali bez ičega", rekla je potresena vlasnica za portal Miholjština.info.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!