Vijesti / Regija

remećenje javnog reda i mira

Policija u Brodu zaustavila automobil: Iz vozila izašli 38-godišnjak i 19-godišnjakinja, policajci ih morala smirivati

Policija u Brodu zaustavila automobil: Iz vozila izašli 38-godišnjak i 19-godišnjakinja, policajci ih morala smirivati
PIXSELL

Alkotestiranjem je vozaču izmjereno 2,18 promila

Policijski službenici su noćas 22. ožujka u 1.55 sati u Slavonskom Brodu zaustavili osobni automobil u kojem su se nalazili 38-godišnji vozač i 19-godišnja suvozačica.

"Po zaustavljanju, iz vozila su izašli vozač i suvozačica koji su se međusobno vrijeđali, zbog čega su im policijski službenici naredili da prestanu s narušavanjem javnog reda i mira što su i učinili. Daljnjim postupanjem policije izvršeno je alkotestiranje vozača te je utvrđeno da isti upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 2,18 promila, uvidom u evidencije utvrđeno je da ima i izrečenu mjeru zabrane upravlja motornim vozilom te nije imao vozačku dozvolu kod sebe", piše PU brodsko-posavska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija protiv 38-godišnjaka podiže optužni prijedlog Općinskom  sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a protiv 19-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!